2821
2789
اپلیکیشن رو داری ؟ اگه نداری رایان همراه رو نصب کن و با یوزر و پسوردت وارد شو . وقتی اوکی شد بهم پیا ...

خدا خیرت بده.من واسه همسرمم کد گرفتم یکیمون آگاه یکیمون مفید.با رایان همراه هر دو تا رو میشه انجام داد؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
خدا خیرت بده.من واسه همسرمم کد گرفتم یکیمون آگاه یکیمون مفید.با رایان همراه هر دو تا رو میشه انجام د ...

آره عزیزم .یکی ثبت نام کنین بعد سه خط بالای سمت راست بزنین . اضافه کردن کاربری داره  اون یکی رو ثبت نام کنین . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره عزیزم .یکی ثبت نام کنین بعد سه خط بالای سمت راست بزنین . اضافه کردن کاربری داره  اون یکی رو ...

الان نصب کردم آگاه و مفید رو نداره کلا

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
خدا خیرت بده.من واسه همسرمم کد گرفتم یکیمون آگاه یکیمون مفید.با رایان همراه هر دو تا رو میشه انجام د ...

اگه تو رایان همراه آگاه و مفید تعریف نشده بود . فکر می کنم باید یه چیز دیگه نصب کنین . یه ایزی تریدر شنیدم . نمی دونم اپلیکیشن . ولی در هر صورت هر آپ. خودش راهنمایی داره . راهنما رو بخونی متوجه میشی چه جور خریدوفروش میکنن 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگه تو رایان همراه آگاه و مفید تعریف نشده بود . فکر می کنم باید یه چیز دیگه نصب کنین . یه ایزی تریدر ...

الان ریختم مفیدو واردش شدم لطفا راهنمایی کنین

الان نصب کردم آگاه و مفید رو نداره کلا

وای ببخشید نمی دونستم ندارن . مفید فکر کنم ایزی تریدر باشه . سرچ کنین تو نت ایزی تریدر همراه .  حلال کن نمی دونستم نیست  نت بیخود رفت 

وای ببخشید نمی دونستم ندارن . مفید فکر کنم ایزی تریدر باشه . سرچ کنین تو نت ایزی تریدر همراه .  ...

فدای سرت همینکه داری یادم میدی و وقت میزاری یه دنیا ممنونتم

الان ریختم مفیدو واردش شدم لطفا راهنمایی کنین

من با ایزی تریدر کار نکردم . ولی در حالت کلی پورتفوی لحظه ای رو بزنی سهام هایی که داری رو میاره .رو هر سهم بزنی وارد میشی  و صف فروش و خرید قیمت پایانی رو می تونی ببینی . درخواست خرید و فروش هم می تونی بدی .  راهنما باید داشته باشه .راهنما رو بخون. برای خرید هر سهم یا فروش باید تو زمانی که بورس در حال کاره یعنی صبح تا ظهر اقدام کنی . مگر عرضه اولیه ها که اگه این نرم افزار خرید آفلاین داشته باشه . تو خرید آفلاین مثلا الان درخواست خرید رو میدی دیگه خود کارگزاری  براتون میخره

من با ایزی تریدر کار نکردم . ولی در حالت کلی پورتفوی لحظه ای رو بزنی سهام هایی که داری رو میاره .رو ...

ممنونم از راهنماییت خدا خیرت بده

ممنونم از راهنماییت خدا خیرت بده

قربونت . اوکی شد ؟ یکم که کار کنی دستت راه می افته . حالا نری بفروشیا فعلا بخر اولش 😂😂

قربونت . اوکی شد ؟ یکم که کار کنی دستت راه می افته . حالا نری بفروشیا فعلا بخر اولش 😂😂

باید یکم باهاش کار کنم تا راه بیوفتم نه هنوز هیچی نخریدم منتظرم عرضه اولیه نشستم😂

باید یکم باهاش کار کنم تا راه بیوفتم نه هنوز هیچی نخریدم منتظرم عرضه اولیه نشستم😂

اخی اینم شانس شما زیاد منتظر نباش عزیزم. شاید بخاطر کر   ونا لغو بشه بیفته سال بعد .