2821
2789

کد معاملاتی خریدنی نیست ثبت نامیه . سایت سجام ثبت نام می کنین  اطلاعات شناسنامه و کارت ملی و اطلاعات یه حساب بانکی به اسم خودتون رومیخاد . و هزینه ثبت نام که فکر کنم زیر سی تومن باشه . نمی دونم چقدر طول می‌کشه  بعد ثبت نام کد بورسی بهتون بدن . بعد ثبت نام برین یه کارگزاری  . 

عرضه اولیه  از اسمش مشخصه عرضه سهام شرکتی برای اولین بار . 

قیمت و تعداد هر سهم در عرضه اولیه بستگی به نوع شرکت و شرایطش و ارزش اون شرکت  داره .  

تو عرضه اولیه یه دامنه قیمت معرفی می کنن برای هر سهم که میشه قیمت پایه هر سهم . مثلا ذومهان با دامنه قیمتی ۱۶۰۰ تا ۱۷۰۰ عرضه شد  . اصولاً سقف قیمت رو در نظر میگیرن یعنی ۱۷۰۰ اینجا .  بعد میگن به هر سهم تقریبا مثلا ۱۰۰ تا میرسه که البته اینجور نمیشه چون هر بار تو عرضه اولیه ها تعداد کد بورسی اولیا زیادتر شده مثل شما که قصد ثبت نام دارین و همیشه کمتر میرسه . الان دو مهان ۶۸ تا رسید به هر کد بورسی . 

امیدوارم متوجه شده باشین 😊

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کد معاملاتی خریدنی نیست ثبت نامیه . سایت سجام ثبت نام می کنین  اطلاعات شناسنامه و کارت ملی و اط ...

بعد از قرن کی دوباره عرضه اولیه میاد؟من تازه کد گرفتم چجوری بخرم وقتی دوباره اومد عرضه؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
کد معاملاتی خریدنی نیست ثبت نامیه . سایت سجام ثبت نام می کنین  اطلاعات شناسنامه و کارت ملی و اط ...

ببخشید تو سامانه نوشته بورس و فرا بورس 

بورس انرژی بورس کالا کدوم رو انتخاب کتم

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

بعد از قرن کی دوباره عرضه اولیه میاد؟من تازه کد گرفتم چجوری بخرم وقتی دوباره اومد عرضه؟

قرار تو اسفند دو یا سه تا بیاد . ببین عزیزم کد آنلاین داری؟؟ می تونی کد آنلاین بگیری . اونم یه مراحلی داره باید ثبت نام کنی یه هزینه بدی و کد آنلاین بگیری .  بهتره بری کارگزاری که دقیق بهت بگه .  کد آنلاین بگیری راحتی هر م.قع دلت بخواد می‌فروشی برا این عرضه ها هم خودت میخری .  چون بعضی وقتا کارگزاران زیر بار نمی‌رن برات بخرن میگن چون قیمت و تعداد کمه برامون نمیصرفه و برات نمیخرم . پس حتما کد آنلاین بگیر . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ببخشید تو سامانه نوشته بورس و فرا بورس  بورس انرژی بورس کالا کدوم رو انتخاب کتم

باور کن نمی دونم .  من ده سال پیش ثبت نام کردم چیزی یادم نیست 

باشه مرسی 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

برو کارگزاری . آگاه و مفید کارگزاری های خوبی آن اگه تو شهرتون هست .بعدم مهرآفرین . دقیق راهنمایی میکنن

برو کارگزاری . آگاه و مفید کارگزاری های خوبی آن اگه تو شهرتون هست .بعدم مهرآفرین . دقیق راهنمایی میک ...

وای الان دورم از اصفهان نمیتونم برم 

یه ساعت و نیم حداقل فاصله دارم

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

وای الان دورم از اصفهان نمیتونم برم  یه ساعت و نیم حداقل فاصله دارم

تو خود شهر تون سرچ کن تو نت حتما کارگزاری هست . 

قرار تو اسفند دو یا سه تا بیاد . ببین عزیزم کد آنلاین داری؟؟ می تونی کد آنلاین بگیری . اونم یه مراحل ...

کد آنلاین دادن فکر کنم یه یوزر و پسورد دادن همونه؟.فقط نمیدونم چجوری میشه خریدو ثبت کرد

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
کد آنلاین دادن فکر کنم یه یوزر و پسورد دادن همونه؟.فقط نمیدونم چجوری میشه خریدو ثبت کرد

اپلیکیشن رو داری ؟ اگه نداری رایان همراه رو نصب کن و با یوزر و پسوردت وارد شو . وقتی اوکی شد بهم پیام بده تا بگم چیکار کنی