2777
2789
عنوان

😷🤒🤧😠 لطفاًبخونید

2425 بازدید | 165 پست

خانمایی محترم من تاپیک قبلیم رو زدم تاکسانی که سلامتی شون براشون مهمه انجام بدن و بتونن از کرون ا جلوگیری کنن

چون خوردن چیزای گرم سیستم ایمنی روقوی میکنه و خیلی میتونه موثر باشه  حتی برای جلوگیری ازسرماخوردگی هم مفیده 😷چون اگه کسی مریض باشه احتمال گرفتن این ویروس  رو بیشتر ازیه انسان سالم داره

پس لطفاًکسانی که به قول خودشون اعتقادی به طب سنتی ندارن اظهارنظرنکن

بیاوخوبی کن😡 واقعاًکه

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡

بله تا میتونین عسل و خرما و آجیلای گرم بخورین

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم شنفتم...ما الان خرما زنجبیل دارچین زعفرون از خونمون بیرون نمیره

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
منم شنفتم...ما الان خرما زنجبیل دارچین زعفرون از خونمون بیرون نمیره

دوست گلم سیاه دانه زیاد بخورین

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
من شوهرم زنبور داره  این چند روزه مث چی عسل میخرن ملت ولی خودم یه قاشقم نخوردم😒

بخوووور خیییییلی خوبه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀