یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دوستان شما تا چند مدت از بارداری تهوع و معده درد داشتین ؟من دیگه از درد ب زور فقط بیسکویت و نان خشک میخورم چکار کنم تورو خدا؟اگ تجربه دارید راهنماییم کنید اوایل هفته هفتم هستم
من از همون ماه دوم ک فهمیدم باردارم به پهلو میخوابیدم تا عادت کنم بعد متکامم لوله ای و نسبتا بلند با ابر کم هست دیگه جا ب جا نمیشه چون کمر درد دارم همیشه اون باید باشه وگرنه خوابم نمی بره
کی دوست داره مکالمه و اسپیکینگ یاد بگیره هزینشم بعداز رضایت.........پایان هر ۵ جلسه یا ۱۰ جلسه پرداخت کنه؟؟؟💃💃💃💃 سلام دوستان من معلم زبانم 10 ساله یک کتاب اموزش مکالمه نوشتم که میشه تو سی جلسه مکالمه و گرامرو یاد گرفت. چیزی که تو کتابم آموزش دادم گرامر صفر تاصد به صورت کاربردی همراه با آموزش اسپیکینگ هست .به صورت مجازی هست آموزش "گرامر و اسپیکینگ "هست. همینجا تو نی نی سایت هم میتونیم کلاس رو برگزار کنیم .آموزش شامل گرامر صفر تاصد ۲۰۰۰ لغت کاربردی تمرینات جمله سازی و اسپیکینگ 200 درصدتضمینی ک میتونی پایان سی جلسه کامل انگلیسی ح رف بزنی تضمینمم اینه که او لش هزینه ای نمی گیرم می تونید روش تدریسم و ببینید و تصمیم بگیرید. هزینشم میتونیدپایان هر 5 جلسه پرداخت کنید ک کاملا مطمین و با خیال راحت اعتماد کنید .مناسب کسانیکه که پایشون ضعیفه یا مکالمه میخوان یاد بگیرن بااموزش مدرسه و دانشگاه کلا فرق داره دوست داشتید شمارمو میدم خدمتتون جهت هماهنگی بیشتر هزینشم ناقابله کلا 300 تومن که بصورت اقساطه ۳ یا ۶ قسط اگر مایل بودین درخواست بدین درخدمتتونم.
خانوما یه سوال شده بی بی چک منفی نشون بده ولی باردار باشی؟؟
ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمیتوانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداریست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را میگیری و بالا میکشی، بخاطر تمام داشتههایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من میبخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن میکنی و راه را به من نشان میدهی، بخاطر اینکه خانوادهام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر میکنم
دوستان شما تا چند مدت از بارداری تهوع و معده درد داشتین ؟من دیگه از درد ب زور فقط بیسکویت و نان خشک ...
من تا ۴ ماهگی بعدش خوب شد البته با قرص فقط .
کی دوست داره مکالمه و اسپیکینگ یاد بگیره هزینشم بعداز رضایت.........پایان هر ۵ جلسه یا ۱۰ جلسه پرداخت کنه؟؟؟💃💃💃💃 سلام دوستان من معلم زبانم 10 ساله یک کتاب اموزش مکالمه نوشتم که میشه تو سی جلسه مکالمه و گرامرو یاد گرفت. چیزی که تو کتابم آموزش دادم گرامر صفر تاصد به صورت کاربردی همراه با آموزش اسپیکینگ هست .به صورت مجازی هست آموزش "گرامر و اسپیکینگ "هست. همینجا تو نی نی سایت هم میتونیم کلاس رو برگزار کنیم .آموزش شامل گرامر صفر تاصد ۲۰۰۰ لغت کاربردی تمرینات جمله سازی و اسپیکینگ 200 درصدتضمینی ک میتونی پایان سی جلسه کامل انگلیسی ح رف بزنی تضمینمم اینه که او لش هزینه ای نمی گیرم می تونید روش تدریسم و ببینید و تصمیم بگیرید. هزینشم میتونیدپایان هر 5 جلسه پرداخت کنید ک کاملا مطمین و با خیال راحت اعتماد کنید .مناسب کسانیکه که پایشون ضعیفه یا مکالمه میخوان یاد بگیرن بااموزش مدرسه و دانشگاه کلا فرق داره دوست داشتید شمارمو میدم خدمتتون جهت هماهنگی بیشتر هزینشم ناقابله کلا 300 تومن که بصورت اقساطه ۳ یا ۶ قسط اگر مایل بودین درخواست بدین درخدمتتونم.
من اول بارداری مشکلی نداشتم اما از هفته 16 - 17 دیگه به هیچ عنوان نتونستم بیشتر از 5 دقیقه رو پهلوی چپ بخوابم و فشار شدیدی به معده و قلبم میاد نفس کشیدن برام سخت میشه و دردش غیر قابل تحمل هست برا همین به پهلوی راست میخوابم و دکتر هم گفت ایراد نداره
من از همون روزی که فهمیدم باردارم دیگه روی کمر و شکم نخوابیدم و حتی از همون اولش موقع گردش از این پهلو به اون یکی مینشستم بعد میچرخیدم به اون پهلو و دیگه عادت شد برام
دوستان شما تا چند مدت از بارداری تهوع و معده درد داشتین ؟من دیگه از درد ب زور فقط بیسکویت و نان خشک ...
معده درد رو که از هفته 20 به بعد همراه با ترش کردن داشتم که الان تو هفته های آخر خیلی خیلی بدتر شده و شبا نمیزاره بخوابم اما دکتر بهم یه قرص و شربت داده که خیلی خوبه و اسید معده ام رو تنظیم میکنه