2777
2789
عنوان

از هفته ی چند باید به پهلو بخوابیم

2960 بازدید | 14 پست

من با خوابیدن مشکل دارم هرچی بالش میذارم بین پام شب می بینم بالش نیست.۱۴ هفته هستم 

نی نی هم طرف چپ میخوام طرف راست بخوابم نی نی له نشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من از اول عادت کن به پهلو چپ بخوابی چون ماه های اول مغز بچه شکل می گیره به پهلوی چپ بخاطر نزدیکی به قلب خونرسانی بهتر انجام میشه 

بچه بزرگتر که میشه هفنه های حدود بیست کلا طاق باز نباید بخوابی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

من از همون ماه دوم ک فهمیدم باردارم به پهلو میخوابیدم تا عادت کنم بعد متکامم لوله ای و نسبتا بلند با ابر کم هست  دیگه جا ب جا نمیشه چون کمر درد دارم همیشه اون باید باشه وگرنه خوابم نمی بره 

کی دوست داره مکالمه و اسپیکینگ یاد بگیره هزینشم بعداز رضایت.........پایان هر ۵ جلسه یا ۱۰ جلسه پرداخت کنه؟؟؟💃💃💃💃         سلام دوستان  من معلم زبانم 10 ساله    یک کتاب اموزش مکالمه نوشتم    که میشه تو سی جلسه مکالمه و گرامرو یاد گرفت.   چیزی که تو کتابم آموزش دادم گرامر صفر تاصد به صورت کاربردی همراه با آموزش اسپیکینگ هست    .به صورت مجازی هست  آموزش "گرامر و اسپیکینگ "هست.       همینجا تو نی نی سایت هم میتونیم کلاس رو برگزار کنیم         .آموزش شامل      گرامر صفر تاصد      ۲۰۰۰ لغت کاربردی      تمرینات جمله سازی و اسپیکینگ         200 درصدتضمینی ک میتونی پایان سی جلسه کامل انگلیسی ح رف بزنی          تضمینمم اینه که او لش هزینه ای نمی گیرم       می تونید روش تدریسم و ببینید و تصمیم بگیرید.       هزینشم میتونیدپایان هر  5  جلسه  پرداخت کنید ک کاملا مطمین و با خیال راحت اعتماد کنید           .مناسب کسانیکه که پایشون ضعیفه یا مکالمه میخوان یاد بگیرن       بااموزش مدرسه و دانشگاه کلا فرق داره        دوست داشتید شمارمو میدم خدمتتون جهت هماهنگی بیشتر               هزینشم ناقابله کلا 300 تومن    که بصورت اقساطه ۳ یا ۶ قسط       اگر مایل بودین درخواست بدین درخدمتتونم.

خانوما یه سوال شده بی بی چک منفی نشون بده ولی باردار باشی؟؟

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم
دوستان شما تا چند مدت از بارداری تهوع و معده درد داشتین ؟من دیگه از درد ب زور فقط بیسکویت و نان خشک ...

من تا ۴ ماهگی بعدش خوب شد البته با قرص فقط .

کی دوست داره مکالمه و اسپیکینگ یاد بگیره هزینشم بعداز رضایت.........پایان هر ۵ جلسه یا ۱۰ جلسه پرداخت کنه؟؟؟💃💃💃💃         سلام دوستان  من معلم زبانم 10 ساله    یک کتاب اموزش مکالمه نوشتم    که میشه تو سی جلسه مکالمه و گرامرو یاد گرفت.   چیزی که تو کتابم آموزش دادم گرامر صفر تاصد به صورت کاربردی همراه با آموزش اسپیکینگ هست    .به صورت مجازی هست  آموزش "گرامر و اسپیکینگ "هست.       همینجا تو نی نی سایت هم میتونیم کلاس رو برگزار کنیم         .آموزش شامل      گرامر صفر تاصد      ۲۰۰۰ لغت کاربردی      تمرینات جمله سازی و اسپیکینگ         200 درصدتضمینی ک میتونی پایان سی جلسه کامل انگلیسی ح رف بزنی          تضمینمم اینه که او لش هزینه ای نمی گیرم       می تونید روش تدریسم و ببینید و تصمیم بگیرید.       هزینشم میتونیدپایان هر  5  جلسه  پرداخت کنید ک کاملا مطمین و با خیال راحت اعتماد کنید           .مناسب کسانیکه که پایشون ضعیفه یا مکالمه میخوان یاد بگیرن       بااموزش مدرسه و دانشگاه کلا فرق داره        دوست داشتید شمارمو میدم خدمتتون جهت هماهنگی بیشتر               هزینشم ناقابله کلا 300 تومن    که بصورت اقساطه ۳ یا ۶ قسط       اگر مایل بودین درخواست بدین درخدمتتونم.

من اول بارداری مشکلی نداشتم اما از هفته 16 - 17 دیگه به هیچ عنوان نتونستم بیشتر از 5 دقیقه رو پهلوی چپ بخوابم و فشار شدیدی به معده و قلبم میاد نفس کشیدن برام سخت میشه و دردش غیر قابل تحمل هست برا همین به پهلوی راست میخوابم و دکتر هم گفت ایراد نداره

من از همون روزی که فهمیدم باردارم دیگه روی کمر و شکم نخوابیدم و حتی از همون اولش موقع گردش از این پهلو به اون یکی مینشستم بعد میچرخیدم به اون پهلو و دیگه عادت شد برام

رستا دختر قشنگم همه دار و ندارم ❤
خانوما یه سوال شده بی بی چک منفی نشون بده ولی باردار باشی؟؟

امکان داره عزیزم یه مارک دیگه رو امتحان کن اگر اونم منفی باشه دیگه منفیه و اینکه لطفا نا امید نباش علم پزشکی تو این زمینه خیلی زیاد پیشرفت کرده 

دوستان شما تا چند مدت از بارداری تهوع و معده درد داشتین ؟من دیگه از درد ب زور فقط بیسکویت و نان خشک ...

معده درد رو که از هفته 20 به بعد همراه با ترش کردن داشتم که الان تو هفته های آخر خیلی خیلی بدتر شده و شبا نمیزاره بخوابم اما دکتر بهم یه قرص و شربت داده که خیلی خوبه و اسید معده ام رو تنظیم میکنه