2777
2789
عنوان

بخدا مدیونید

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 47 پست
اره خیلی بده منم واسه پسرم گرفتم    ولی خودم نه   شوهرم میگه   میخوای چیکا ...

منم همینو گفتم به شوهرم گفتم بیخیال لباس کهنه بپوشم بهتره خودمو بچه هامو چند نفر رو بدبخت کنم

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته یه سری هم دمشون گرم خیلی قشنگ مراعات کردن یه عکسی دیدم از مترو تهران هیچکسی نبود آفرین به این همکاری👌

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
انشالا تا عید واکسنشو بسازن

ان شاالله

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
اسی ببخش سوالی دارم..راسته که کیت تشخیصی فرستادن برااهواز؟دیگه ازمایشاروواسه تهران نمیفرستن

نمیدونم ن یه گروهه پرستارا و پزشکا عضوم چنین چیزی نگفتن باید بپرسم ازشون

من قبل از انتخابات تو یکی از پست ها نظر دادم یه نفرو میشناسم گرو...نا گرفته بین همسایه ها وفوت شده فورا منو تعلیق کردند 

اینقد کنترل برای افشا کردن حقیقت ولی برای پیشگیری از کرو...نا چه برنامه هایی دارین؟؟!

وقتی وزیر بهداشت مباد میوه مگه عهد قجره ک قرنطینه کنن همین میشه، یکی نیس بگه آخه.. 

... ای خدا 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
وقتی وزیر بهداشت مباد میوه مگه عهد قجره ک قرنطینه کنن همین میشه، یکی نیس بگه آخه..  ... ای خدا ...

وای دقیقا من انقد عصبانی شدم از این حرف

کاش حداقل شهرایی که بهشون نرسیده رو قرنطینه کنند 

اعلام کردن با قرنطینه موافق نیستن قرنطینه برا قبل جنگ جهانی بوده . همین سو مدیریت ها و عدم شفاف سازی ها و عدم صحیح مدیریت داره کشور رو از همه جهات به ورطه نابودی میکشونه . پرواز دیروز گرجستان ایرانیا رو پس زده و گفته راه نمیدم . و راهم نداده برگشته پرواز . اونوقت ایران با آغوش باز از هر طرف مرز آدم وارد کرده . بمیرن با این شیوه مدیریت کردنشون عقل که نباشد جان در عذاب است