2777
2789
عنوان

بخدا مدیونید

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 47 پست
خدا کنه زودتر این مریضی تموم بشه  دم عیدی همه رو اسیر کرد

انشاالله تا پانزده فروردین گرم بشه تموم میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

عاقا ما بعد چند سال امسال قسمت شد دیگه نذریمونو بدیم با هزارتا دنگ و فنگ هفته دیگه کل فامیل و دعوت ...

والله استان ما اعلام کردن مراسم مذهبی نگیرین

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۹ ماهه خانوادمو ندیدم قرار بود عید برم پیششون ولی الان صلاح نمیبینم برم شهر خودمون بازم باید به تماس تصویری اکتفا کنم خدایا خودت به خیرش کن من استرس خانوادمو دارم چون خیلی بی ملاحضه ان این چند روز همش رفتن مراسم ختم و اینا با هم روبوسی کردن هی میگم نرید محلم نمیدن 

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
عزیزم چین هنوز مهارش نکرده واسه کشور ما تازه شروع شده

خیلی بده الان چند نفر رو میشناسم روز مزد کار میکردن   کارشون تعطیل شده بخاطر کرنا   میگن نون نداریم بخوریم  صاحب خونه کرایه میخواد  خیلی دارن اذیت میشن

کاش حداقل شهرایی که بهشون نرسیده رو قرنطینه کنند 

شهر ما سر راه مشهده شلوغ میشه موقع شیوع آنفولانزا تقریبا همه شهر گرفتن

۹ ماهه خانوادمو ندیدم قرار بود عید برم پیششون ولی الان صلاح نمیبینم برم شهر خودمون بازم باید ...

اره عزیزم تحمل کن ان شاالله چندماه دیگه میری،متاسفانه خانواده منم اهمیت نمیدن خدا به خیر کنه

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
خیلی بده الان چند نفر رو میشناسم روز مزد کار میکردن   کارشون تعطیل شده بخاطر کرنا   میگن ن ...

خداکنه مهار بشه وگرنه شروع مشکلاته

خیلی بده الان چند نفر رو میشناسم روز مزد کار میکردن   کارشون تعطیل شده بخاطر کرنا   میگن ن ...

همین مغازه دار ها زدن کلی خرید کردن برای عید کی بره ازشون بخره من لباس برای بچه هام گرفتم ولی خودم و شوهرم نگرفته بودیم هنوز الانم خونه نشین شدیم نمیرم خرید اون مغازه دارا هم گناه دارن

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
اره عزیزم تحمل کن ان شاالله چندماه دیگه میری،متاسفانه خانواده منم اهمیت نمیدن خدا به خیر کنه

دردم اینجاس مامانم مشکل قلبی و دیابت داره مراعاتم نمیکنه

همین مغازه دار ها زدن کلی خرید کردن برای عید کی بره ازشون بخره من لباس برای بچه هام گرفتم ولی خودم و ...

اره کم کم کسب و کارای دیگه هم هممین شکل میشه تا وقتی که مردم همکاری نکنند نمیتونیم ساده این بحرانو پشت سر بزاریم

منم ۷ ماهه نرفتم موندم برم یا نه

سعی کن نری چون خونه خودت راحت میتونی بهداشت رو رعایت کنی

همین مغازه دار ها زدن کلی خرید کردن برای عید کی بره ازشون بخره من لباس برای بچه هام گرفتم ولی خودم و ...

اره خیلی بده منم واسه پسرم گرفتم    ولی خودم نه   شوهرم میگه   میخوای چیکار عید که مهمونی نمیریم و مهمون هم نمیاد