اگه حالا که مدارس تعطیله پاشید برید پاساژ،آرایشگاه،شمال،تفریح
نه شما عزیزای دلم بهتون برنخوره بلکه اطرافیان،همسایه ها،آشناها اگه براتون مقدوره بهشون اطلاع رسانی کنید،خودمون باید به خودمون رحم کنیم کسی فکر ما نیست😘
در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
۹ ماهه خانوادمو ندیدم قرار بود عید برم پیششون ولی الان صلاح نمیبینم برم شهر خودمون بازم باید به تماس تصویری اکتفا کنم خدایا خودت به خیرش کن من استرس خانوادمو دارم چون خیلی بی ملاحضه ان این چند روز همش رفتن مراسم ختم و اینا با هم روبوسی کردن هی میگم نرید محلم نمیدن
افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
خیلی بده الان چند نفر رو میشناسم روز مزد کار میکردن کارشون تعطیل شده بخاطر کرنا میگن ن ...
همین مغازه دار ها زدن کلی خرید کردن برای عید کی بره ازشون بخره من لباس برای بچه هام گرفتم ولی خودم و شوهرم نگرفته بودیم هنوز الانم خونه نشین شدیم نمیرم خرید اون مغازه دارا هم گناه دارن
افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
اره عزیزم تحمل کن ان شاالله چندماه دیگه میری،متاسفانه خانواده منم اهمیت نمیدن خدا به خیر کنه
دردم اینجاس مامانم مشکل قلبی و دیابت داره مراعاتم نمیکنه
سعی کن نری چون خونه خودت راحت میتونی بهداشت رو رعایت کنی