2777
2789
عنوان

تاپیک تحلیلی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خير داريد اشتباه ميكنيد.اين نظر شماست و از علم و حقيقت فاصله داره موفق باشيد 

از چه علمی😐 علم میخواد لایف استایل یه روز تو یه روز بغلی😐  اصلا میشه بش گفت زندگی 😐 کلافه نمیشن خسته نمیشن از خودشون از اینکه هروز با یکی ثبات ندارن 

از چه علمی😐 علم میخواد لایف استایل یه روز تو یه روز بغلی😐  اصلا میشه بش گفت زندگی 😐 کلافه نم ...

نميدونم من و شما كه جاى اونا نيستيم

ولى احتمالا كلافه نميشن كه ادامه ش ميدن ديگه :))

Bahs nkon azizm ma az elm fasele drim😂😂😂😂

اخه جالبیش اینه همه نمیگم بعضیاشون واقعا خط قرمزارم رد میکنن.  خو اخه تو که اخرش باید زن بگیری یا شوهر کنی چرا عذاب میدی خودتو جدا هر چیزی که حالا هست عوارض روحیم داره بالاخره عاطفیو اینام هست دیگه ضربه میخوره ازدواج چه بار سنگینی رو دوشت گذاشته برو شوهر کن راحت شو یا برو زن بگیر. مثلا بخاطر مشکلات اقتصادی زن نمیگری دوس دختر داری😐 یا مثلا شوهر نمیکنی دوس پسر داری که کسی بت گیر نده 😐 که چی تلف نشید یوقت

اخه جالبیش اینه همه نمیگم بعضیاشون واقعا خط قرمزارم رد میکنن.  خو اخه تو که اخرش باید زن بگیری ...

Khob ps mn chera migm marizan???bbin hala age ye nafar aqelane ba yeki bashe qabele hazme vali na inke hr rooz bekhad ja avaz kone in dige ekhtlal dre

Khob ps mn chera migm marizan???bbin hala age ye nafar aqelane ba yeki bashe qabele hazme vali na in ...

اره دیگه. بعد الان این خانم گفتن اهل ارتباز کوتا مدت اند 

بنظرم این نظریه برای اروپا و امریکا ایناست که تازه بهش پایبندن از هنه لحاظ و اینوه اکه اتفاقی افتاد به راحتی مسئولیت قبول میکنن ما اینقد بی جنبه ایم. و شاریطشو نداریم فقط عفشو میاییم و اینوه واقعا مریضیه😐 الان من مجردم کلا اهل دوستی اینا نیستم خوشم نمیاد چون بخام بایکی باسم یکیو میدا میکنم تا اخرش باشه 😕الان خستم حال ندارم😂