2777
2789
عنوان

تاپیک تحلیلی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 52 پست
😕 واقعا غیر قابله درکه چندشه 😖 فک کن خو دوروز پیش با یارو حرف میزدی حالا چیکار میکردی نمیدونم الان ...

دیگه نه در حده دو روز کمه کمش یک ماه

من میرم گم میشم تو دنیایی که هیچ اسمی از تو توش نیست😞
چرا بی ادبی میکنی؟

من کی بی ادبی کردم؟؟؟😳😳😳

شت برا اونایی گفتم ک با ۲٫۳ نفر تو رابطن😬😑

دم صبحی حوصله جنگ ندارما😶

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Shat yani chi

ینی لنتی😁😁

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
من فكر ميكنم كه بعضيا واقعا لذت ميبرن و لايف استايل شون اينه  تا وقتى دو طرف همينطورى باشن مشك ...

ادم دیکه به هر چیزی استایل نمیده اونم تواین مورد😐 

بله وظیفظون نیست تایمک زدم اکه دوست داشتن ج بدن که خب یکی داده یکیم نداده به منم ربطی نداره واقعیت بیکار بودم گفتم تامیک بزنم ببینم چخبره 

Na dige injor adama mrizan b nzrm vagr na ch mani mide ye rooz bain bashi ye rooz ba oun

بعضى افراد همچين نگاهى به زندگى و ارتباط دارن

اهل رابطه هاى كوتاه و متعدد هستن

ربطى به مريضى نداره و مريضى هم نيست 

بعضى افراد همچين نگاهى به زندگى و ارتباط دارن اهل رابطه هاى كوتاه و متعدد هستن ربطى به مريضى نداره ...

😒 

اهلش نبودن شدن. فک میکنن واقعا کلاسه برا خودش ینی من اطرافم چند نفر هستن اینجورین فکرشون اینه 

و البته اینم بگم نصفشون منتظرن یکی از این چند نفر. خواستگاری کنه ازشون برن سر خونه زندیگشون این موردم دیدم که میگم