2777
2789
مبارک باشه قشنگن ولی مانتوت ندوس... لباسای پسرتم قشنگن چن سالشه پسرت

مانتو تو عکس زیاد جالب نیفتاده باید حصوری ببینی خخخ. جدی میگم..اول 4 میشه میشه 2

مانتو تو عکس زیاد جالب نیفتاده باید حصوری ببینی خخخ. جدی میگم..اول 4 میشه میشه 2

یعنی ۱سالو خورده ایشه؟؟لباسش بزرگ نیس براش؟؟؟

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یعنی ۱سالو خورده ایشه؟؟لباسش بزرگ نیس براش؟؟؟

آره. شلوارش چرا باید کوتاه کنم لباسش نه خیلی. بچه رو به رشده دیگه. شماره 3 میخاستم بگیرم درست اندازه الانش بود شایدم عید هنو کوتاه‌تر میشد

آره. شلوارش چرا باید کوتاه کنم لباسش نه خیلی. بچه رو به رشده دیگه. شماره 3 میخاستم بگیرم درست اندازه ...

اها ماشالله باید درشت باشه پسرت...خدا حفظش کنه

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

خوشگله مبارگ باشه عزیزم 😍😍😘😘

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑