2821
2789
مبارک باشه قشنگن ولی مانتوت ندوس... لباسای پسرتم قشنگن چن سالشه پسرت

مانتو تو عکس زیاد جالب نیفتاده باید حصوری ببینی خخخ. جدی میگم..اول 4 میشه میشه 2

مانتو تو عکس زیاد جالب نیفتاده باید حصوری ببینی خخخ. جدی میگم..اول 4 میشه میشه 2

یعنی ۱سالو خورده ایشه؟؟لباسش بزرگ نیس براش؟؟؟

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی ۱سالو خورده ایشه؟؟لباسش بزرگ نیس براش؟؟؟

آره. شلوارش چرا باید کوتاه کنم لباسش نه خیلی. بچه رو به رشده دیگه. شماره 3 میخاستم بگیرم درست اندازه الانش بود شایدم عید هنو کوتاه‌تر میشد

آره. شلوارش چرا باید کوتاه کنم لباسش نه خیلی. بچه رو به رشده دیگه. شماره 3 میخاستم بگیرم درست اندازه ...

اها ماشالله باید درشت باشه پسرت...خدا حفظش کنه

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

خوشگله مبارگ باشه عزیزم 😍😍😘😘

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز