2777
2789
عنوان

شب اول ماه رجب🌹🌹🌹

86 بازدید | 6 پست

🌸🍁🌼احیای شب اول ماه رجب: شیخ طوسی در «مصباح المتهجّد» از امام صادق(ع) از جدش از امیرمؤمنان علی(ع) نقل کرده است که آن حضرت دوست داشت که در چهار شب از شب‌های سال، فارغ از هر چیز، به عبادت بپردازد: شب اوّل ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان.

در حدیثی دیگر، از امام صادق(ع) نقل شده است که «تا می‌توانی بر احیای شب‌های عید فطر، عید قربان و... شب اول رجب مراقبت کن.🍀🌼🌺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا یک هفته هست هر شب شب اول ماه رجبه؟!  

به جان خودم هر شب یکی تاپیک میزنه امشب شب اول ماه رجبه

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
بله.امشب شب اول ماه رجبه...و جز شبایی هست که احیا و شب زنده داری فضیلت زیادی داره

شما امشب چه دعایی میخونید 

میشه شما که حامله ای برای من دعا کنی یه هفتس عقد کردم دعا کنید عاقبت بخیر بشم 

منم دعا میکنم انشاالله بچتون سالم و صالح و عاقبت بخیر بشه و پربرکت و پر نعمت🌹😄❤

شما امشب چه دعایی میخونید  میشه شما که حامله ای برای من دعا کنی یه هفتس عقد کردم دعا کنید عاقب ...

گلم دعاهایی که مخصوص ماهه رجبه رو تو اینترنت سرچ کردم و خوندم...انشالله عاقبت بخیر شی گلم و خوشبخت بشی..

خیلی ممنون.محتاجیم به دعا😘😘😘