نغمهع مدیر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5619 عنوان بورس | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 20 پست بچه ها چند وقته میخوام شرکت کنم بورس و سهام بخرم خب اما هی تنبلی کردم الان امکان داره کد خرید بسته بشه خب بنظرتون کد بخرم. و بعدش چه سهامی بخرم ؟؟؟ ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده 1398/12/05 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13941 خب آره ولی کد که گرفتم چی بخرم میشه مراحلش رو بگی اگر هیچ اطلاع و آگاهی از بورس و بازار بورس ندارید فقط عرضه اولیه بخریدبقیه ش همش سواد و اطلاعات بورسی میخواد برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
نغمهع مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5619 خب الان عرضه اولیه قرار بود سه تا باشه اما تا اومد اعلام بشه که باز شده برا خرید اینجوری شد ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13941 خب الان عرضه اولیه قرار بود سه تا باشه اما تا اومد اعلام بشه که باز شده برا خرید ... عرضه اولیه ربطی به کرو نا نداره هنوزم تا آخر سال بازم عرضه اولیه هست برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
نغمهع مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5619 عرضه اولیه ربطی به کرو نا نداره هنوزم تا آخر سال بازم عرضه اولیه هست نه گفتند احتمالا بسته بشه برا عرضه اولیه هم باید کد بخرم ؟؟ ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13941 نه گفتند احتمالا بسته بشه برا عرضه اولیه هم باید کد بخرم ؟؟ وقتی عرضه اولیه مجازیه و آدما از پشت سیستم خرید و فروش می کنن برای چی باید بسته بشه؟ ربطی نداره اصلا. کد خریدنی نیست، با مدارک برید کارگزاری کد آنلاین بگیرید برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
نغمهع مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 5619 وقتی عرضه اولیه مجازیه و آدما از پشت سیستم خرید و فروش می کنن برای چی باید بسته بشه؟ ربطی نداره اصلا ... یه کد هست میاد بعد ثبت نام سجام ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده