2777
2789
عنوان

سیل اصفهان

151 بازدید | 9 پست

منتظر سیل باشید.

🔴🔵آماده‌باش دستگاه‌های امدادی و خدماتی اصفهان برای مقابله با سیل

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان:
🔹همه دستگاه‌های امدادی و خدماتی و اعضای ستاد بحران استان اصفهان برای مقابله با سیل احتمالی در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند
🔸۳۵۰ تیم عملیاتی و امدادی در مناطق مختلف استان اصفهان استقرار پیدا کردند و همه دستگاه‌ها مُکلف به انجام اقدام‌های لازم شدند

اصفهان و سیل؟

عجیبه واقعا...انشاالله که بلایی نازل نمیشه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصفهان بارون چیه هوای ابریم نمیشه 

سیل بیادش 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.

اصفهان که خیلی جوب داره و زمینش خشکه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
جوق نه جوب😂😉

😂😂😂😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭