2777
عنوان

ماه رجب

1393 بازدید | 1 پست

سه شنبه 98/12/06 اول ماه رجب است.

🌹 #روزه،روز اول ماه رجب فراموش نشود🌹

🌻 #حتما_تا_آخر_بخونین👇

🔷 رجب هفتمین ماه سال قمری و از ماه های حرام بوده ، بمعنی قربانی و تعظیم است.

ماه رجب ماه بدن سازی ، ماه شعبان ماه قلب سازی و ماه رمضان ماه روح سازی است.

عبادت در سایر ماهها 10 برابر ، در ماه رجب 70 برابر و در ماه رمضان 1000 برابر ثواب دارد.

🔷حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وسلم فرموده‌اند :

ماه رجب ماه خدا ، ماه شعبان ماه من  و ماه رمضان ماه امت من است.

دو شب عزیز و باعظمت در این ماه وجود دارد :

1_لیله الرغائب  (شب آرزوها )

2_شب معراج

🌴 #لیله_الرغائب:👇

اولین شب جمعه ماه رجب است ، این اسم توسط فرشتگان نامگذاری شده است چونکه بعد از یک سوم شب ، تمام فرشتگان در کنار کعبه جمع می شوند و خداوند با نظر رحمت به آنان می گوید فرشتگانم! هرچه می خواهید از من بخواهید

فرشتگان می گویند :بار الها خواسته ما این است که روزه داران ماه رجب را بیامرزی؛  خداوند می فرماید: آمرزیدم

🌴 #شب_معراج :👇

شب 27 رجب است.

در این شب عزیز ، حضرت رسول‌الله جان صلی الله علیه وسلم  به جسم مبارکش به معراج (از مکه به مدینه و سپس به بالاتر از هفت آسمان ) راه یافته و در عرش عظیم به دیدار خداوند متعال و شرف مکالمه با ذات الله برایش حاصل گشت و خداوند به لطف و کرم خود نمازهای پنجگانه را بعنوان هدیه به ایشان و امت وی عطا نمود.

🔷 هرکس #روز_اول ماه رجب #روزه بگیرد ، جهنم از او به اندازه فاصله زمین تا آسمان دور خواهد شد.

روزه گرفتن در سایر ایام این ماه مبارک ، فضیلت‌ها ی خاص خود را دارد.

🔷 هرکس روز #سیزدهم روزه بگیرد ، همانند کسی است که 1000 سال روزه گرفته است.

🔷 هرکس روز #چهاردهم روزه بگیرد همانند کسی است که 10000 سال روزه گرفته است.

🔷 هرکس روز 27 روزه بگیرد،  و شبش نیز به عبادت مشغول شود، اجرش مانند اجر 100 سال روزه و شبش نیز اجر 100 سال عبادت شب را دارا می باشد.

💎 آن حضرت صلی الله علیه وسلم فرموده‌اند :

در شب معراج رودی دیدم که آبش از عسل شیرین تر  ، از برف سردتر و از مسک خوشبوتر است.

به جبرئیل (ع) گفتم : این برای کیست!!؟

فرمودند: برای کسی که در ماه رجب برای شما صلوات بفرستد.

🔷 اذکار خاص ماه رجب :👇

از پیامبر اکرم صلی الله علیه وسلم روایت شده که هرکس تسبیحات زیر را بگوید،  ثوابی بی اندازه نصیب وی می شود :

🔹10 روز اول : سُبحانَ اللهِ الحَیِّ القَيوم    100 مرتبه روزانه

🔹10 روز دوم : سُبحانَ اللهِ الأحدِ الصمد    100 مرتبه روزانه

🔹10 روز سوم : سُبحانِ اللهِ الرؤوف   100 مرتبه روزانه

🔷 فضیلت #استغفار در ماه رجب:👇

حضرت علی رضی الله عنه فرمودند که پیامبر اکرم صلی الله علیه وسلم فرمودند :

در ماه رجب زیاد استغفار نمائید چون در هر لحظه از این ماه ، خداوند مقداری از بندگانش را از جهنم آزاد می کند.

و هرشخص در این ماه زیاد استغفرالله گوید فرشتگان بر او مژده بهشت را میدهند.

🔷 فضيلت کمک به دیگران در ماه رجب :👇

هرکس در این ماه مشکل مؤمنی را حل کند و یا مسلمانی را از  غم و غصه آزاد سازد  خداوند متعال به او بهشت فردوس را می دهد.

🍀 و پایان سخن اینکه ، ماه رجب ماه کشت (انجام اعمال صالح ) ، ماه شعبان ماه آبیاری  (با آب چشم ) و ماه رمضان ماه دِرو ( دِروی رحمت ) است.

❤turk_gizi❤

من‌و همسرم هر سال یک‌ماه کامل و اگه بتونیم میگیریم.

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده