2777
2789
عنوان

افسردگی

111 بازدید | 16 پست

سلام😔بخاطر شرایط کاری پدرم توی ی شهر کوچیک زندگی میکنیم که هیچ کس از فامیلامون رو اینجا نداریم شهرمونم هیچ امکاناتی نداره بچه اخرم و تک دختر هیچ تفریحی نداریم چندتابب دوست بیشتر نداشتم اوناهم ازدواج کردن سرگرم زندگی خودشونن همش تو خونم خونه خونه باقی بچه بزرگامونم هرکدومشون ی جایین از جای قبلی که زندگی میکردیم اومدیم ی جای جدید همسایه هاهم اینجا گسی رو نمیشناسیم.اواخر 20سالگیمه و تجربه ی رابطه ناموفق دارم که پاسال تو 20 سالگی تمام شد بخاطر افسردگی هام نمیتونم برای کنکور بخونم درست و هنوز دانشگاه نرفتم دارم روانی میشم نمیدونم چ کنم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تمرکزت رو بگذار روی درس 

فرصت طلایی زندگی ات هستن دختر گل 

ان شاءالله خدا کمکت کنه و بهترین ها برات رقم بخوره 

هم زمینه درسی و علمی و هم زندگی آینده ات 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

اگر ذهنت آروم نشه موقع درس خوندن پرش ذهنی پیدا میکنید

دائم میری توی گذشته یا به موضوعی فکرت مشغول میشه هرچند کتاب جلوت باشه

سعی کن با یک نفر هم صحبت بشی که حسادت نکنه و کمک کنه مطالعه کردن را برنامه ریزی کنی و گاهی هم مسائلی که ذهنت مشغول میشه بهش بگی تا کمک کنه از ذهنت بیرون کنی

چطوری لذت ببریم وخوش بگذرونیم؟

توخونه شادباش فیلم نگاه کن اهنگ شادبذار ب اتفاقای خوب فکر کن بروبیرون بگردوازهمه مهم تردرس بخون پیشرفت کن تا یکی ک واقعا لیاقتت روداشته باش بیادتوزندگیت 

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
متاسفانه اتفاق خوبی وجودنداره که بهش فکرکنم

برو دانشگاه مطمئن باش روحیت عوض میش...

اونی ک رفته بره بدرک خیال کردی چون ناموفق بود بدبودی یا ازتوبهترپیداکرد...اصلا بهش فکر هم نکن قوی باش محکم شو پیشرفت کن توزندگیت ک ی روز حسرتت رو.بخوره

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
چراحرف درمیاری؟!

عزیزم خودت گفتی تجربه ی رابطه ناموفق رو داشتی ..یعنس من بدبرداشت کردم ببخش

کی گفتم؟! اشکال نداره شماچطوری ازجوونی تون استفاده میکنین؟

منم مث توخونه ام ولی خودمو باکار خونه سرگرم میکنم میرم بیرون میگردم میام.نی نی سایت..دیگ براهمه روزا تکراریه یعنی همه باید افسردگی بگیرن...توک سنی نداری عزیزم انشاا...خدا ی شریک خوب بذاره سرراهت ک دلتنگی هاتو بشادی تبدیل کنه..