2777
2789
عنوان

عزیزای دل بیاین شکر گزاری کنیم

166 بازدید | 18 پست

دوستان شکر نعمت نعمت را زیاد میکنه 

بیاین سوی خدا شکر کنیم 

و الحمد الله بفرستیم

هر کس یه تعدادی قبول کنه

به نیت حاجت روایی همه ی ما به حق سلامتی امام زمان 

الحمد الله خودم ۵۰۰مرتبه الحمد الله

به حق حاجت روایی همه عزیزان حتی اگه یدونه میفرستین با عشق به خدا شروع کنید انشالله که خدا دستمون رو بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۰۰تا

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️

سلام منم 500تا میفرستم انشاالله همه حاجت روا بشیم

خیلی التماس دعا دارم، خواهش میکنم تو این شب عزیز واسه منم دعا کنین حاجتمو بگیرم خیلی مهمه واسم

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  

عزیزان میشہ واسہ تاپیک من گزارش بزنین  ، واستون صلوات میفرستم

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐
گزارش زدم عزیزم برای سلامتی خانوادم صلوات بفرست

حتما عزیزم ۱۰ تا صلوات بہ نیت سلامتی خودتون و خونوادتون💙

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐