2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استرس ونگرانی بیشترباعث ضعف سیستم ایمنی بدن میشه عزیزم به خداتوکل کن همه مواردرعایت کن ان شاالله مشکلی پیش نمیاد،الهی بسلامتی بچه هات بغل بگیری🌹

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

نترس عزیزم

تیمی از سازمان بهداشت جهانی برای کمک به مقابله با کرو نا به ایران می آید

مایک رایان، رییس برنامه های درمان اضطراری سازمان جهانی بهداشت گفت یک تیم از این سازمان روز سه شنبه برای کمک به مقابله با شیوع ویروس کرو نا وارد ایران می شود.

》Yjc《

@OfficialPersianTwitter

عزیزم خیلی مواظب باش هر وقت برا چکاپ میری دستکش یه بار مصرف وماسک حتما.  ....

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

خدا لعنت کنه باعث و بانی این اوضاع رفتیم نونوایی با هزار ترس و لرز و دستکش نون جمع کردیم یه عوضی از بیرون ومد دست کشید رو نون فکر کرد اضافه اس خواست جمهع کنه برا خودش ما هم اومدیم بیرون نونا رو ریختیم دور از نو رفتیم نون برداشتیم

♦️مدارس البرز تا پایان هفته تعطیل شد

🔹 بر اساس مصوبه قرارگاه پدافند زیستی استان البرز به دلیل پیشگیری از شیوع ویروس ک   رونا کلیه مدارس استان، سالن های ورزشی، کانون های فرهنگی تربیتی، آموزشگاه های علمی آزاد و زبان تا پایان هفته جاری تعطیل اعلام می شود

🔹 «شهروندان در منزل بمانند و از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند.»

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
من که دیگه والله از خود نونواهام میترسم

نونوا بنده خدا تند تند تذکر میداد کسی به نونای دیگه دست نزنه نون هر کسم از تنور مستقیم میداد دست خودش ولی خوب بیشعور همیشه همه جا پیدا میشه

استرس ونگرانی بیشترباعث ضعف سیستم ایمنی بدن میشه عزیزم به خداتوکل کن همه مواردرعایت کن ان شاالله مشک ...

بارووووووووووووون جون شما اسمت باران ؟

من میخوام به امید خدا اسم دخترم و بزارم باران

شما از اسمت راضی هستی؟

از همین که حتی یک نفرم یک بار بهش بگه بارون فقط میترسم

نونوا بنده خدا تند تند تذکر میداد کسی به نونای دیگه دست نزنه نون هر کسم از تنور مستقیم میداد دست خود ...

درسته عزیزم، ولی همه جور آدم میاد نانوایی پول میدن دست نونوا

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی