2777
2789
عنوان

شاممممم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 76 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوراک لوبیا

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
کتلت بدون پیاز ک نمیشه خواهر😕

چرا نمیشه من خیلی وقتا درست کردم عالی شده البته من سیر میزنم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
کته گوجه توش لوبیا چشم بلبلی با شوید ریختم

عاشق لوبیا چشم بلبلیم😋

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

کلم پلو

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
کلم پلو

به به نوش جون  خیلی وقته میخوام درست کنم همتم نمیشه

منم جمعه خوردم خونه ى مامانم يه قابلمه هم آوردم تنهايى خوردم ولى سيرمونى ندارم از آش نوش جونت خوردنى ...

همش ویتامین بشه به تنت 😍😃 منم مثل توهم 

یعنی چهارتا خواهریم 

همش ویار آش داریم ، تا همو میبینیم آش درست میکنیم 😄

حتما یادت میکنم 

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂
من خودم خوراك سيب زميني درست كردم الانم گزاشتم جا بيافته😋😋

نوش جونت گلم😋 من ناهارم خیلی کمه بدون نون برنج متاسفانه وعده اصلیم شامه البته سعی میکنم کنترلش کنم خیلی کم بخورم