2777
2789
عنوان

خانماااااااا😢

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 27 پست
وواتتتت. نه عزیزم بد برداشت نکن.منطورم اینه که شما همینجوری گفتی 20بار بگو ایشون جدی گرفتن فکرمیکنن ...

به خاطر خودم نمیگم ... خب حالش خوب نیست ممکنه حرفتون رو باور کنه که من واقعا قصدم مسخره کردنه ... ولی قدرت کلمات تو شکوندنش به نظرم بی تاثیر نیست ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

... یه عاشق واقعی رو بدترین تندبادهام نمیتونه دلسرد کنه ... کلمه فالگیر رو بذار کنار ... اون ف ...

آره عزیزم من خودم خیلی مثبت اندیشم ولی این زنه یجوری گفت کلا دلسردی توشه و این حرفا یجورایی ناراحت شدم ولی الان میرم ی کاغذ بردارم و خودکار حرفاش بنویسم بنداز سطل آشغال و دیگ بهش فکرم نمیکنم...

اینم بگم اون طرفم 3 هفته میشه ک بیخبریم از هم ی حسی بهم میگ ک حتما برمی گرده طرفم نمیدونم...شمام دعام کنید لطفا🙁🙁خیلی دلم پیششه

آره عزیزم من خودم خیلی مثبت اندیشم ولی این زنه یجوری گفت کلا دلسردی توشه و این حرفا یجورایی ناراحت ش ...

احسنت که به این حال غمگینت غلبه کردی عزیزم ...

چشم عزیز دلم دعا میکنم که خواست دلت حتمیه حتمیه حتمی شه .