2777
2789
عنوان

جهیزیهههههه

425 بازدید | 23 پست

سلام دوستان 

من میخواستم برا جهیزیه م یک سرویس قابلمه مسی و یکی هم گرانيت بگیرم. چطوره

مس خوبه به نظرتون؟ غذا توش خوشمزه میشه؟ 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
میگن زود میسوزونه

نمیدونم بگیرم یا نه، 😥

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستم یه خانمی مغازه داره قیمتاش عالیه برای جهازم تخفیف ویژه میده 

نمایندگی عروس تفلونه میخوای از اون بپرس

این یکی از تاپیکاشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3770437/حراج-سرویس-قابلمه-۳-تا-مونده-بشتابید?postId=120225964

مس عالیه.گرانیت هم میخوای بخری چدن گرانیت بخر خیلی بهتره. هم مس هم گرانیت باید سنگین باشن

تو مس برنج سخته. زود تهش میگیره.ولی برای خورشت و آبگوشت و ... عالیه

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
منم همین دومدل روسرویسی خریدم  اگر به شرط اصل باشه ظروف مس عالیه خیلیا حتی سرویس کامل بشقاب لی ...

آره خیلی گرون میشه منم خواستم پارچ و لیوان دم دستیش رو بگیرم 

برا غذاهای خورشتی و آبگوشت و...خوبه.ولی غذاهای برنجی میچسبه.هرروز هم استفاده کنی قلع داخلش از بین میره و غذا خوردن توش ضرر داره.برا استفاده روزمره همیشگی توصیه نمیکنم

خب مسو استفاده نکن که هم سنگینه هم سیاه میشه  همم خیلی داغ میشه اصلا نمیتونی بهش دست بزنی مسی ...

آره اینم فکریه به نظرت شیک هست برا جهیزیه 

خب مسو استفاده نکن که هم سنگینه هم سیاه میشه  همم خیلی داغ میشه اصلا نمیتونی بهش دست بزنی مسی ...

اگه قراره استفاده نکنه چرا بخره؟؟؟ اصلا مس نخر دوست عزیز...البته اگه برا خودت میخوای بخری نه چشم دیگران!!!