2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم میخام بگیرمش 17ماهشه دیوانم کرده

خیلی بده بچه ها غذا نمیخورن . دارم داعون میشم. دکترش گفته بود اسن فصل سرما اینا بگذره ازشیر بگیرش، نعده اشو الکی با شیر پر میکنه . دیگه تاقت نیاکردم از امروز دارم تلاش میکنگ از شیر بگیرمش

خیلی بده بچه ها غذا نمیخورن . دارم داعون میشم. دکترش گفته بود اسن فصل سرما اینا بگذره ازشیر بگیرش، ن ...

پسرمن غذامیخوره ولی شباتاصبح سینه دهنشه 

دخترم مشت من.. پسرم پشت من...        اقامم تاج سرم😍                    زندگیم فدای بچهام 
عاههاا خوش بحالت من روز اوله دارم تلاش میکنم بگیرنش کلا، غذا خوردناش بهتر شده؟ یا از قبل مشکلی نداشت ...

آره خیلی خوب شده.هیچی نمی خورد وزنش اومده بود زیرخط.کم کردم غذاش روز به روز بهتر شد وزنشم نرمال شد.

۵ماهه دارم تلاش میکنم خیلی آروم آروم کم کردم که هم سینم اذیت نشه هم جفتمون ازلحاظ روحی آسیب نبینیم .

چه حوصله ای داری... من اعصابم نمیکشه یهویی تمومش میکنن بره اگر توانشو داشته باشم