2777
2789
عنوان

اسهال خونی نی نی کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 25 پست
ممنون عزیزم از راهنماییت واقعا دیگه خسته شدم از بس گریه کردم 

وای میدونم چی میگی منم مثل تو بودم.

فقط بهت میگم میگذره...

واسه هرشیری باید یک هفته زمان بدی

اگه پپتی جونیور هم نشد شیر های دیگه هست نگدان نباش الان متاسفانه بیشتر بچه ها آلرژی دارن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
وای میدونم چی میگی منم مثل تو بودم. فقط بهت میگم میگذره... واسه هرشیری باید یک هفته زمان بدی اگه ...

من از دیشب پپتی جونیور دادم از خون اینقد نمیترسم بی قراریش منو ترسونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از دیشب پپتی جونیور دادم از خون اینقد نمیترسم بی قراریش منو ترسونده

شاید دلش درد میکنه تو این سن طبیعیه

گرمیچر بده شکمشو کمپرس گرم بزار آروم بگیره

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
شاید دلش درد میکنه تو این سن طبیعیه گرمیچر بده شکمشو کمپرس گرم بزار آروم بگیره

با وجود اینکه با دکترش حرف زدم باز تحمل نمیکنم ببرم بیینم چی میگه امروز خدا کنه منم ب ی شیر خشک ثابت برسم دیکه تغییرش نده 

دختر من شیر خودمو میخورد از ۲ ماهگی رگه های خون تو مدفوعش وجود داشت که من هر ماده ای رو از رژیم غذای ...

شیر خودت رو کامل قطع کردی؟، ناراحت نیستی؟ 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
شیر خودت رو کامل قطع کردی؟، ناراحت نیستی؟ 

آره کامل قطع کردم

اوایل خیلی گریه میکردم ولی عادت کردم

آره کامل قطع کردم اوایل خیلی گریه میکردم ولی عادت کردم

منم میخوام قطع کنم ...میترسم افسرده بشم ..چقدر سخته 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
منم میخوام قطع کنم ...میترسم افسرده بشم ..چقدر سخته 

توهم بچه‌ت آلرژی داره؟

با رژیم درست نمیشه؟

نه عزیزم افسرده نمیشی به لین فکر کن بعضیا بچه هاشون مریضی سخت دارن بیمارستان بستری هستن خدارو شکر بچه ما سالمه ناشکری نکنیم

توهم بچه‌ت آلرژی داره؟ با رژیم درست نمیشه؟ نه عزیزم افسرده نمیشی به لین فکر کن بعضیا بچه هاشون مری ...

نه بچه مشکلی نداره .. ولی مجبورم به خاطر یه سری مسائل و سر کار رفتن قطع کنم 

نه بچه مشکلی نداره .. ولی مجبورم به خاطر یه سری مسائل و سر کار رفتن قطع کنم 

اگر میتونی وقتایی که سرکار میری شیرت رو بدوش بریز تو شیشه شیر بهش بدن چون شیر مادر خیلی مقویه. شب که اومدی خونه خودت بهش شیر بده.

اگر نمیتونی بدوشی هم حداقل شبا بهش شیر خودتو بده.

اگر بازم به هر دلیلی نمیتونی دیگه اشکال نداره غثه نخور بجه تو اولین بچه ی شیرخشکی نیست و آخری هم نیست. انشالله خودتو بچه سلامت باشین

اگر میتونی وقتایی که سرکار میری شیرت رو بدوش بریز تو شیشه شیر بهش بدن چون شیر مادر خیلی مقویه. شب که ...

مرسی از راهنماییت...همچنین برای شما