2777
2789
عنوان

اسهال خونی نی نی کمک😭😭😭

219 بازدید | 25 پست

خانما پسرم ۲ ماه و نیمشه آپتامیل ساده میخورده با ببلاک آ ر 

ک دیروز رگهای خونی خونی دیدم تو پی پیش بلغمی هم شده بود 

از دیشب آپتامیل پپتی جونیور دارم میدم مدفوعش سبز رنگ شده اما خون همچنان ادامه داره حالت بلغمی هم داره هنوز بنظرتون یعنی ب این شیر هم حساسیت داره از ظهر هم بی قراری میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند روزی طول میکشه تا خون قطع بشه.

دوسه روز ادامه بده پپتی جونیور رو ببین خوب میشه.

البته من از چند نفر شنیدم که پپتی جونیور دادن و راضی نبودن به نظرم اول چند روز آپتامیل پپتی بده اگه خون ادانه داشت چند روز پپتی جونیور بده اگه بازم ادامه داشت باید ببریش دکتر بهت شیرخشک الکر میده که شیر مصنوعیه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
واسه این تاپیک زدم ن اگه‌کسی تجربه مشابه داره از استرسم کم شه وگرنه بچه م تحت نظر دکترا همه شیرهاشم ...

آره من تحربه دارم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

دختر من شیر خودمو میخورد از ۲ ماهگی رگه های خون تو مدفوعش وجود داشت که من هر ماده ای رو از رژیم غذاییم حذف کردم همچنان خون ادامه داشت تا اینکه شیر خودم رو قطع کردم و دکتر گفت از آپتامیل اچ آ شروع کن بعد پپتی بعد پپتی جونیور هر کدوم رو هم یک هفته ادامه بده چون ممکنه یک هفته همچنان خون ببینی.

که من از اچ آ نتیجه نگرفتم پپتی دادم پپتی هم بعد از چند روز نتیجه گرفتم الان همچنان که ۵ ماهشه دارم پپتی میدم