2777
2789

آقای مخاطب سلام.

بچه تر که بودم، عاشق زمستان بودم. کل طول زمستان دعا میکردم برف ببارد. با دخترها برویم توی محوطه و برف بازی کنیم توهم گاهی از پشت پنجره نگاهمان کنی.. با اخم!

با اخم نگاهمان کنی که یعنی سر و صدایمان نمی‌گذارد درس بخوانی.

نگاهت خوب بود، نگاهت را دوست داشتم، حتی با اخم!

حتی اگر بعد از بازی تا چند روز سرما میخوردم و توی رختخواب می افتادم.

تو را خیلی دوست داشتم.

مثل تو دماغی شدن صدایم موقعی که سرما میخوردم. مثل ولوله ی بچه های مدرسه ای که تعطیل شده اند . مثل صدای سوختن چوب در آتش . مثل صدای قلقل جوشیدن کتری روی بخاری در یک روز برفی.

من تو را واقعا دوست داشتم.

من تورا واقعا دوست دارم.

تو مجموعه ی تمام حس های زیبای من هستی.

مثل آب شدن قند توی دلم وقتی که پرسیدی :

_شما همیشه این ساعت میاین خونه؟

_نه فقط وقتایی که کلاس دارم.

_آهان، پس چهار روز تو هفته کلاس دارین.

و از آن به بعد چهارروز در هفته، سر کوچه می ایستادی و تا خانه همراهی ام میکردی.

من به اندازه ی واقعی بودن لبخندم تورا دوست داشتم، زمانی که نگاهم کرده بودی و گفته بودی:"دنیا هنوز قشنگی هاشو داره."

بله دنیا هنوز قشنگی هایش را دارد ولی نمیتوانیم منکر زشتی هایش هم بشویم. مثلا همین از دست دادنت.

من وقتی که برایت زندگی میدادم، از دستت دادم. درست وقتی که مامان بالای سر کارگر ها ایستاده بود تا مبادا وسایل شکستنی بشکند، شکستنی ترین دارایی دخترش شکست. تو ایستاده بودی و از پنجره اتاقت نگاهم میکردی اما این بار اخمی نداشتی، فقط نگاه میکردی. من کتاب شعر فروغ را بغل زده بودم و ایستاده بودم. این بار من اخم داشتم. میپرسی فقط اخم؟؟ باید بگویم نه، درد و غم هم داشتم. گریه هم.

با اینکه همیشه خوب خیال بافی میکنم، این بار نتوانستم خیال دویدنت پشت سر ماشینمان یا گفتن اینکه دلتنگم میشوی را ببافم. تنها توانستم فروغم را روی کاپوت ماشینت جا بگذارم و سوار ماشین شوم.

حالا خانواده ام خانه ی جدیدمان را زیر و رو میکنند و میچینند و میخندید و می‌گویند "نبات یه تکونی به خودت بده."

حق هم دارند. خانه ی جدیدمان بزرگتر و زیبا تر است.

اما به قول رامین مظهر : دلم گرفته و خوشحال ها نمی فهمند.

یلدا می‌گوید همدان شهر کوچکی است. اصلا خدا را چه دیدی؟ شاید رابطه خانوادگی تان ادامه دار شد. یا اصلا شاید یک روز بروی خرید و اتفاقی او را ببینی.

راستش؛ اصلا تصور نمیکردم روزی برسد که برای دیدنت دست به دامان دعا یا معجزه شوم. تو همیشه بودی! هر زمان که میخواستم. کافی بود توی اتاقم روی زمین چنبره بزنم و تصور کنم داری به سقف اتاقت نگاه میکنی. فاصله یمان به اندازه ی همان کف اتاق من و سقف اتاق تو بود.

حالا از نقطه ی امن زندگی ام دور شده ام..

بی قرارم..

ای که دستت می‌رسد، کاری بکن.

دوست دارت نبات.

نون#  

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

با دنبال کردن نون# میتونید بقیه نامه هارو بخونید❤️🌱

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
با دنبال کردن نون# میتونید بقیه نامه هارو بخونید❤️🌱

خیلی زیبا بود...

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی زیبا بود...

ممنونم عزیزم ❤️ 🌱

عزیزم منبعش از‌کجاست؟ رمانه؟؟

خیر. نویسنده هستم❤️🌱

نامه های قبلی هست تو تاپیک ها. 

دلم تنگ شده بود واسه نامه هات سرچ کردم دیدم نامه جدید گذاشتی خیلی عالی هستی❤

ممنونم عزیزم ❤️🌱 نظر لطفته. 

سلام عزیزم چه خوشحالم که دوباره اینجایی.

صربان کند قلب نبات گواه اینه که هیجان دوباره دیدنش از پشت پنجره داره رنگ می بازه.

فک کردن به اینکه تا چه اندازه دلش برای اون اتاق و اتفاقای یواشکی اون اتاق تنگ میشه از خود دلتنگیش بدتره.

کاش صورت بی روح و کسل نبات و کسی اون روز ندیده باشه.

به خصوص آقای مخاطب که ممکنه از شدت دلرحمی نبات و بغل بگیره و براش گریه  کنه.

فک میکنم اون روز نبات فقط دوست داشته  تنها باشه وزیر نور کم اتاق جدیدش به این فک کنه

چرا اتفاقای خوب انقدر کوتاهن💐

😙💜💚💛

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
سلام عزیزم چه خوشحالم که دوباره اینجایی. صربان کند قلب نبات گواه اینه که هیجان دوباره دیدنش از پشت ...

بانو هزاره قشنگم، میدونی کتاب مورد علاقه من چیه؟ 

'آنشرلی در گرین گیبلز'

تو منو یاد آنشرلی میندازی اون رویاها، خیال پردازی ها و داستان های ذهنی که میساخت و تجسم میکرد. خیلی شبیه اون شخصیت هستی. 

هربار که چیزی نوشتم خوندی و یه نظر دادی که جدا لبخند به لبم آورده. 

چه خوب که دوستانی مثل شما پیدا کردم. 

❤️✨

مرسی که جوونه ی امید و انگیزه رو تو دلم میکاری✨🌱

بانو هزاره قشنگم، میدونی کتاب مورد علاقه من چیه؟  'آنشرلی در گرین گیبلز' تو منو یاد آنشرلی می ...

عزیزم 

خوشحالم از بابت که شبیه آنشرلی هستم چون فک میکنم باید دست به رویاها ها و خیالاتت بدی و به جاهایی سفر کنی که فقط خودت میدونی کجاست 

آدمهای این شهر امیدی تو قلبشون نیست و هیچ انگیزه ای تو چشماشون.

اینا از چیه کرونا دارن میترسن که خیلی وقته به بیماری مردگی دچارند.

همیشه قلبتو روشن نگه دار...واسه روزایی که خورشید نیست☺

به ندرت حال و هوامو کسی میفهمه ..مرسی که برگشتی.

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋
عزیزم  خوشحالم از بابت که شبیه آنشرلی هستم چون فک میکنم باید دست به رویاها ها و خیالاتت بدی و ...

ممنونم که هستی❤️✨

گلم اگه منم متن بنویسم بدم بهتون میخونیدش?

بله حتما دوست من❤️✨