2777
2789
عنوان

مگه نمیگن ٨٠درصد خوب میشن

181 بازدید | 19 پست

٤٧ نفر کرو*نا دارن کشور بعد ١٢ نفر فوت شده   این میشه چند درصد؟

از دیگران شکایت نمی‌کنم..بلکه خودم را تغییر می‌دهمچرا که کفش پوشیدن راحت‌تر از فرش کردن دنیاست.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حریرچی معاون کل وزارت بهداشت:🔹به هیچ وجه با قرنطینه موافق نیستیم.🔹قرنطینه برای قبل از جنگ جهانی اول است.🔹چینی ها نیز اصلا از این قرنطینه خودشان راضی نیستند. /فارسhttps://khabar-fouri.com✅ @Khabar_Fouri

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

همه رو که نمیگن خوشگل

یه سریام حالت نهفته تو وجودشونه کرونا

ولی شک نکن از همه اینا فقط ۲ درصد هستن که زنده نمیمونن

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
حریرچی معاون کل وزارت بهداشت:🔹به هیچ وجه با قرنطینه موافق نیستیم.🔹قرنطینه برای قبل از جنگ جهانی او ...

آخه قرنطینه امکانات میخواد دولت می‌ترسه خرج کنه

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

مشکل کمبود امکانات 

اون خانم تو بیماریتان کامکار قم چون تخت خالی نبود نتونستن بستری کنن و بهش دستگاه وصل کنن 

فوت کرد 

شاید اگر تو بخش مخصوص بستری می‌شد و امکانات بهش میرسین فوت نمیشد 

این تازه شهر قم 

خالا حساب کنید شهرستان های کوچیکو‌

من ی سوال بپرسم استارتر اینجا ؟ زنجبیل هم خوبه ؟؟؟ همسرم رف بگیره گفت شده کیلویی ۱۳۰ تومن

نه بابا گفتن تاثیر نداره . عقط میوه و سبزیجات

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری