2821
2789
عنوان

فرزندخواندگی

380 بازدید | 21 پست

دوستانی که تجربه دارن تو این زمینه میشه کمکم کنن؟ 

ما یه سری مراحلو واسه فرزندخواندگی طی کردیم الان رسیدیم به کمیته 

میخواستم ببینم کسی میدونه چجوریه؟ 

چه چیزایی میپرسن؟ چیا میگن و.... 

و اینکه چقدر دیگه مونده به آخرش؟ 

دوست دارم هرچه زودتر دختر قشنگم بیاد پیشم 😍

نمیدونم عزیزم ولی بهتون تبریک میگم برای انتخاب کار خوبی که دارین انجام میدین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه بگی شرایطش چطوریه خونه بایدبه نام بزنی؟ چقدطول میکشه بچه بدن نوزادم میدن؟

یکم مراحلش ممکنه طول بکشه عزیزم 

من حدود یک ساله داره مراحلشو طی میکنیم دیگه اخراشم

چیزی لازم نیست به نامش کنین فقط تعهد محضری میدین که بچه بعد فوتتون بهش یک سوم اموالتون میرسه 

مراحلشم اول مدارکتونو میدین بعد مشاوره میرین چند جلسه اگه تایید بشیم برای بازدید منزل میان بعد یه کمیته تشکیل میشه و شما باید برین برای سوال جواب بعد گواهی عدم سوپیشینه و اعتیاد و ازین چیزا. آخرشم معرفی بچه 

سن بچه رو. خودتون تعیین میکنین 

یه درخواست همون اول با مدارکتون میدین که توش مینویسین ما بچه با این جنسیت و تو این رده سنی میخوایم 

سن دقیقشو کمیته بعد سوالاتشون تعیین میکنن

چقدر تاپیکت حس خوبی بهم داد کار خیلی خوبی کردی عزیزم که داری یه بچه را میگیری ایشا.. همیشه سایتون با ...

ممنون عزیزم انشالله لیاقتشو داشته باشم 😍🌸💖🤗

یکم مراحلش ممکنه طول بکشه عزیزم  من حدود یک ساله داره مراحلشو طی میکنیم دیگه اخراشم چیزی لازم ...

چ خوب من شنیده بودم شرایطش خیلی سخته وضعیت مالی بایدچطورباشه؟من شوهرم کارگره ماهی ۳تومن حقوقشه خونه وماشین داریم خونه کوچیک ویه پراید😆

بنظرت قبول میکنن؟

به کسای که بچه دارن هم بچه میدن 

بله عزیزم ولی جنسیت مخالف بچه خودتون نمیدن 

یعنی اگه دختر دارین فقط دختر بهتون میدن 

ولی اگه از هردو داشته باشین فک کنم تصمیم با خودتونه 

چ خوب من شنیده بودم شرایطش خیلی سخته وضعیت مالی بایدچطورباشه؟من شوهرم کارگره ماهی ۳تومن حقوقشه خونه ...

بله عزیزم چرا قبول نکنن

بیشتر براشون رابطه شما دوتا مهمه 

اینکه عشق بینتون باشه. درکنارش که خونه و ماشینم دارین الحمدالله 

بله عزیزم چرا قبول نکنن بیشتر براشون رابطه شما دوتا مهمه  اینکه عشق بینتون باشه. درکنارش که خ ...

تهران گرفتین؟

ببخشیدسوال زیادمیکنم چن ساله بچه دارنشدین

بچه یی ک میخاین بیارین چن سالشه؟

تهران گرفتین؟ ببخشیدسوال زیادمیکنم چن ساله بچه دارنشدین بچه یی ک میخاین بیارین چن سالشه؟

نه عزیزم شمال هستم 

ما 11ساله ازدواج کردیم، مشکلمون ژنتیکه چون فامیل هستیم. باردار میشم ولی سقط میشه، همه راه ها رو. امتحان کردم ولی نشد 

فعلا میخوام با آوردن این بچه شیرینی زندگیمونو زیادتر کنم تا بعد دوباره خودم میرم دنبال درمان 

تو درخواستمون از بهزیستی نوشتیم ما دختر حدودا یکسال میخوایم