2777
2789
عنوان

صلوات برای حاجت گرم شدن سریع هوا

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 58 پست
خدا بهمون رحم کنه چاره ای نداریم فقط باید رعایت کنیم نریم جایی من ک همش خونم ولی شوهرم محیط کارش بشد ...

من که شاغلم 😕مدارس تعطیل شده اما ماهابایدبریم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

متاسفانه 😔 ⚠️ هشدار جدی " آب و هوای خشن در راه است " ❄️ بدون هیچ مقدمه و توضیحی از دوشنبه به تدری ...

انشاءالله که خداخودش بلاهارادورکنه 

عزیزم مواظب خودت باش.من همش تو فکر شوهرمم

انشاءالله خداحفظشون کنه 

فکرکنم کم کم همه خونه نشین بشیم چون گفتنداحتمال داره کارمندهاهم دورکاربشن

انشاءالله خداحفظشون کنه  فکرکنم کم کم همه خونه نشین بشیم چون گفتنداحتمال داره کارمندهاهم دورکا ...

متاسفانه کار شوهرم آزاده بازاری نیس ک تعطیل کنن کارمند جاییم نیس بگن تعطیله دیگه سرکار نرن کارخونه خصوصی دارن بار دریایی براشون میارن تحت هر شرایطی باید بره خیلی نگرانم مردم کشورم گناه دارن  

ما آبادانیا   
متاسفانه کار شوهرم آزاده بازاری نیس ک تعطیل کنن کارمند جاییم نیس بگن تعطیله دیگه سرکار نرن کارخونه خ ...

توکل برخدا

بسپارش به خودش 

من که مدام صلوات میفرستم و قل هوالله احد فوت میکنم بچه هام 

وبرای همه ی مردم دنیادعامیکنم تاخدااین بیماری راازبین ببره

جوونه همسرت مقاومت بدنش انشاءالله زیاده....

همسرمنم ایرانخودروه چندهزارنیرودارن تازه با سرویس میرن 

اینم اوضاعش بهترنیست 

اماتوکل برخدا....که بزرگترین تکیه گاهه ومطمینا کمکمون خواهدکرد🌷

قم.دکترقدیر.خیلی ادم باشعوریه.تازه سه هفته ی پیش باهامون اومد اردوی جهادی.

خدا کمکش بکنه انشالله .....

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اره واقعا پناه بر خدا.از قدرت خدا نمیشه فرار کرد

ببین هرروزدستکش وماسک استفاده کنه الان که ماسک گیرنمیاد مدام دستکش پارچه ای وماسکشوبذارتواب وایتکس که اگرویروسی بهش هست ازبین بره 

البته اگردستکش یکبلرمصرف استفاده کنندخیلی بهتره

ببین هرروزدستکش وماسک استفاده کنه الان که ماسک گیرنمیاد مدام دستکش پارچه ای وماسکشوبذارتواب وایتکس ک ...

عزیزم رفتم دستکش لاتکس بخرم اصلا نبود فقط یدونه ماسک از این ساده ها گیر اوردیم ولی مرتب دستاشو با الکل ضدعفونی میکنه توکل بخدا چی بگم که فقط همسرم نیس این همه آدم تو ایران هست همه درگیرن خدا رحم کنه به همه

ما آبادانیا   
متاسفانه 😔 ⚠️ هشدار جدی " آب و هوای خشن در راه است " ❄️ بدون هیچ مقدمه و توضیحی از دوشنبه به تدری ...

فقط خدا به فریادشون برسه🙁🙁

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍