2777
2789

جنوب تهران چیزی نشنیدم، اما یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی رو امروز از دوستم که پزشک هست شنیدم مبتلا شده و در بیمارستان دانشوری که کار میکرده، بستریه

انشاالله همه بیمارها شفا بگیرن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهرانم...خدا میدونه فقط اون  زیر میرا  چقدر خر  تو  خره😓😓😓

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳

پس چه جوری میگن بچه ها نمیگیرن🤔

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
وای بنده خدا دکترا و پرستارا ک همش درگیرن بیشتر مبتلا میشن

من جای اونا بودم متواری میشدم ..انقدر که ترسوام

از جملات قصار :"هر جا که روی آسمان همین رنگ است" !!                   من به آسمونش کاری ندارم ، به زمینش کار دارم 😳
پس چه جوری میگن بچه ها نمیگیرن🤔

بچه ها میگیرن ولی شبیه سرماخوردگی ساده س ولی اگه به بزرگترا انتقال بدن اونوقته که مصیبته هنوز دلیلشو نمیدونن حتی ویروس سارس هم در بچه ها کمتر دیده شده ومیگن چون سیستم ایمنی بدنش در مقابل عفونت قوی تر هست  

آقا جواب منم بدین تاپیک زدم کسی چیزی نگفت!! برنج صدری گلچین ناب ورزین خوبه؟ برای کته.بخرم؟

ايشالا ك ريشه كن بشه اين ويروس خررر😭

انشالله ...

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

چرا دقیق اطلاع رسانی نمیکن کدوم شهرهاتاحالاقم تهران کهکلویه گلستان شمال اصفهان  کرج همدان مرکزی 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹