fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 عنوان نوزاد ۴روزه 90 بازدید | 9 پست سلام خانما بچم ۴روزشه زودی داره گذاشتم تو دستگاه از ساعت ۱۱نیم تو دستگاهه الانم خوابه شیر بیدار نشده برا شیر بیدارش کنم؟اینم بگم شب چند بار شیر خورد به زور تو دستگاه گذاشتم همش بیقراری میکنه الان میترسم بیدارش کنم شیرش بدم دیگه تو دستگاه نمونه اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘 1398/12/05 | 03:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 زودی=زردی اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
maryam9895 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 426 نه عزیزم بیدارش نکن فقط مواظب دستگاه باش خیلی داغ نکنه بعضی وقتا خاموشش کن درضمن چشم بند هم فراموش نشه یادبجه هام افتادم انشاالله هرچی زودتر خوب شه
نیک_سیرت عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 11972 امیدوارم زودی خوب بشه ..من تجربه دستگاه ندارم .. ولی بیشتر از ۳ ساعت فاصله ننداز بین شیردهی وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ... قد ۱۶۲ ..
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 نه عزیزم بیدارش نکن فقط مواظب دستگاه باش خیلی داغ نکنه بعضی وقتا خاموشش کن درضمن چشم بند هم فراموش ن ... از سر شب تا ساعت ۱۱نیم ۳یا۴بار شیر خورد پوشکشو عوض کردم گذاشتم دستگاه میترسم بیدارش کنم دبگه تو دستگاه نخوابه وقتی شیرش میدم یا پوشکشو عوض میکنم خاموشش میکنم گلم چشم بند داشتم نشستم بالاسرش مدام چکش میکنم جلو دماغش نیفته اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 امیدوارم زودی خوب بشه ..من تجربه دستگاه ندارم .. ولی بیشتر از ۳ ساعت فاصله ننداز بین شیردهی اگه بیدار شه دیگه تو دستگاه نمیخوابه از این میترسم خب اگه گرسنه هس چرا بیدار نمیشه؟سرشب تا ۱۱نیم ۳بار شیر خورد اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
نیک_سیرت عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 11972 اگه بیدار شه دیگه تو دستگاه نمیخوابه از این میترسم خب اگه گرسنه هس چرا بیدار نمیشه؟ سرشب تا ... به خاطر زردی بی حال میشن و بیدار شدنشون سخت تر هست ... من نظرم رو میگم: :: به نظرم برای دستگاه عجله کردید .. شیر بخوره زود خوب میشه و البته زمان لازمه وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ... قد ۱۶۲ ..
maryam9895 عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 426 از سر شب تا ساعت ۱۱نیم ۳یا۴بار شیر خورد پوشکشو عوض کردم گذاشتم دستگاه میترسم بیدارش کنم دبگه تو دستگ ... خداقوت عزیزم واقعا سخته 😥 به خصوص اگه سزارین شده باشی ... خدا فرزندگلتو برات نگه داره
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 به خاطر زردی بی حال میشن و بیدار شدنشون سخت تر هست ... من نظرم رو میگم: :: به نظرم برای دستگا ... گلم زردیش ۱۳بود کل صورتش زرد بود ن بنظرم دیر هم شده چون زردی برا بچه خطره اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘
fatiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 3005 خداقوت عزیزم واقعا سخته 😥 به خصوص اگه سزارین شده باشی ... خدا فرزندگلتو برات نگه داره طبیعی بودم گلم والا همش سرپاممرسی گلم اگه میشه برا رسیدن به آرزوهام برام یه صلوات بفرستین ممنونم😍😘