2777
2789
سرتو بزار بخواب. ایشالا به موقعش اونقدر بیخوابی میکشی از دست بچه های این پدرسگ که شبا مث من از ببخوا ...

خیلی حس خوبیه😍😍😍 وایییییی هوس کردم😄😃کاش زود وقتش برسه بچه اولمم دختر باشه و دقیقا شبیه خودم باشه وویی چقد لوس بارش بیارم و همش بوس بارونش کنم بگین امین😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخور ضرر داره الکیا حالشوندارم برم برت چایی بیارم😂

قند ما خنده تو و چای قصه توست
غزل خنده تو زیرکانه خوبی‌ست

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
و چای دغدغه عاشقانه خوبی‌ست برای با تو نشستن بهانه خوبی‌ست کنار تو بنشینم بسراید شاعر صنما غمزه تو د ...

فعلا کنار من نشین سیر خوردم😷

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
فعلا کنار من نشین سیر خوردم😷

بی ذوق مسخره😐

شعری که خودم سرودمو واسش فرستادم میگه نشین😐🙄

طلاقت میدم، حالا بشین و ببین

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
خیلی حس خوبیه😍😍😍 وایییییی هوس کردم😄😃کاش زود وقتش برسه بچه اولمم دختر باشه و دقیقا شبیه خودم باش ...

آمین عزیزم ایشالا به خواستت برسی و خوشبخت شی. منم خیلی دختر دوست داشتم ولی خدا بهم ۲تا پسر داد. خدارو شکر . بچه ها عشقن

بی ذوق مسخره😐 شعری که خودم سرودمو واسش فرستادم میگه نشین😐🙄 طلاقت میدم، حالا بشین و ببین

ننن اشتباه کردممم بیا بغلمممممم شعرت خیلی قشنگ بود  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ننن اشتباه کردممم بیا بغلمممممم شعرت خیلی قشنگ بود    

برو مهریو بذار اجرا اصن🤨

آمین عزیزم ایشالا به خواستت برسی و خوشبخت شی. منم خیلی دختر دوست داشتم ولی خدا بهم ۲تا پسر داد. خدار ...

فداتشم عزیزم...خدا مهربونه هر کسیو ب وقتش به خواستش میرسونه❤❤ 

الهی عزیزم اشکال نداره خواست خدا بوده حتما توش حکمتی بوده شکر گذار باش و انشالله خدا بچه هاتو برات حفظ کنه و سایه گل مامانی همچون شما و باباشو از رو سرش کم نکنه الهی آمین😍😍😍😍