2777
2789
سرتو بزار بخواب. ایشالا به موقعش اونقدر بیخوابی میکشی از دست بچه های این پدرسگ که شبا مث من از ببخوا ...

خیلی حس خوبیه😍😍😍 وایییییی هوس کردم😄😃کاش زود وقتش برسه بچه اولمم دختر باشه و دقیقا شبیه خودم باشه وویی چقد لوس بارش بیارم و همش بوس بارونش کنم بگین امین😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخور ضرر داره الکیا حالشوندارم برم برت چایی بیارم😂

قند ما خنده تو و چای قصه توست
غزل خنده تو زیرکانه خوبی‌ست

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
و چای دغدغه عاشقانه خوبی‌ست برای با تو نشستن بهانه خوبی‌ست کنار تو بنشینم بسراید شاعر صنما غمزه تو د ...

فعلا کنار من نشین سیر خوردم😷

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
فعلا کنار من نشین سیر خوردم😷

بی ذوق مسخره😐

شعری که خودم سرودمو واسش فرستادم میگه نشین😐🙄

طلاقت میدم، حالا بشین و ببین

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
خیلی حس خوبیه😍😍😍 وایییییی هوس کردم😄😃کاش زود وقتش برسه بچه اولمم دختر باشه و دقیقا شبیه خودم باش ...

آمین عزیزم ایشالا به خواستت برسی و خوشبخت شی. منم خیلی دختر دوست داشتم ولی خدا بهم ۲تا پسر داد. خدارو شکر . بچه ها عشقن

بی ذوق مسخره😐 شعری که خودم سرودمو واسش فرستادم میگه نشین😐🙄 طلاقت میدم، حالا بشین و ببین

ننن اشتباه کردممم بیا بغلمممممم شعرت خیلی قشنگ بود  

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
ننن اشتباه کردممم بیا بغلمممممم شعرت خیلی قشنگ بود    

برو مهریو بذار اجرا اصن🤨

آمین عزیزم ایشالا به خواستت برسی و خوشبخت شی. منم خیلی دختر دوست داشتم ولی خدا بهم ۲تا پسر داد. خدار ...

فداتشم عزیزم...خدا مهربونه هر کسیو ب وقتش به خواستش میرسونه❤❤ 

الهی عزیزم اشکال نداره خواست خدا بوده حتما توش حکمتی بوده شکر گذار باش و انشالله خدا بچه هاتو برات حفظ کنه و سایه گل مامانی همچون شما و باباشو از رو سرش کم نکنه الهی آمین😍😍😍😍