2777
2789
عنوان

این روزا.....

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 32 پست
استارتر خوبه آدم یک ذره عزت نفس داشته باشه . متاسفتم برات

خب شوهرشه باهاش زندگی کرده شب روز وقت بی وقت انتظار داری ناراحتم نشه یهو یارو برگرده بهت بگه نمیخوامت من اگه شوهرم اینجوری بگه بهم هیچ وقت ب روش نمیزنم که سر سوزنم ناراحت شدم ولی تصورشم داغونم میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش خیرم تو زندگی باهاش میبود.واسه خدا کاری نداشت.بعد از شش سال که منتظر بودم درسش تموم بشه و سرکار ...

خب وقتى دليل كافى نداره شايد قاضى موافقت نكنه بالاخره بايد يه دليل بياره نميشه كه بگه خستم اونام بگن باشه من بعيد ميدونم بپذيرن

خب شوهرشه باهاش زندگی کرده شب روز وقت بی وقت انتظار داری ناراحتم نشه یهو یارو برگرده بهت بگه نمیخوام ...

واقعا میبینی.خانوادمم اینقدر راحت میگن ولش کن بره بدرک، انگار داشتم با گنجشک زندگی میکردم.درسته از روی دلسوزی میگن اما نباید انتظار داشته باشن زجر نکشم

خب وقتى دليل كافى نداره شايد قاضى موافقت نكنه بالاخره بايد يه دليل بياره نميشه كه بگه خستم اونام بگن ...

پامو به دادگاه برسونه کمرم بشکنه هم طلاق میگیرم.زندگی که دادگاه داشته باشه زندگی نیست‌.کاش قبلش بفهمه چیکار کرد با هردومون

واقعا میبینی.خانوادمم اینقدر راحت میگن ولش کن بره بدرک، انگار داشتم با گنجشک زندگی میکردم.درسته از ر ...

درکت میکنم عزیزم بدون هیچ دلیلی برگرده بگه نمیخوامت خیلی سختع مخصوصا برای یه زن کل اعتماد به نفس و شخصیت و عشق و تمام آرمان های ادم بهم میریزه......😔

این روزا زندگی ها یکم سخت شده همه کم تحمل شدن مخصوصا مردا که فشار روشون خیلی زیاده .ولی شاید شوهر شما اعصبانی بوده یا ازچیزی ناراحت بوده که این حرفو زده .بازبرو باهاش حرف بزن ببین مشکل از کجاست .بشین مسکلتونو حل کنین ولی اگه بازم همون حرف زد طلاق بگیر خلاص .بچه که نداری مجبور بشی بمونی به پاش بسوزی 

این روزا زندگی ها یکم سخت شده همه کم تحمل شدن مخصوصا مردا که فشار روشون خیلی زیاده .ولی شاید شوهر شم ...

به من میگه بهم زنگ نزن.جوابمو نمیدم.به واسطه هامونم گفته نه.من نمیدونم اخه یهو چرا اینجوری شد.چرا به خوش نمیاد.مگه عصبانیت چقدر ادامه داره؟

خب همه زن وشوهرا بحث دارن توزندگیشون دلیل نمیشه که .پس اگه اینطوریه بگو باشه مهریمو بده خلاص .ببین ب ...

آره یهو بهونه آورد.میگه به زودی درخواست میدم.دلم میخواد قبلش پشیمون بشه

آره یهو بهونه آورد.میگه به زودی درخواست میدم.دلم میخواد قبلش پشیمون بشه

انشالله که بیادسرعقل پشیمون بشه .ولی عزیزم اگه اون نخاد فقط تو بخوای .اونکه زندگی نمیشه.باز آدم قابل اعتمادی اگه توفامیل دارین بفرستم باهاش حرف بزنه .خودتم دعا کن هرچی خدا بخواد همون میشه