2777
2789
عنوان

عشق

100 بازدید | 16 پست

بچه ها من بعد یه سال و نیم رابطه

جمعه با دوست پسرم تموم کردم

چون خانوادم راضی به ازدواج نبودن 

کلی اصرار کردم به خانوادم کلی سختی کشیدم 

از کار بیکار شدم 

ولی قلبم پیشش 

خودش گفت دختری که عرضه نداره به درد زندگی نمیخوره

خودش گفت از ادم شل و ول خوشم نمیاد

این اواخر خیلی بی احترامی کرد

گفت اگه راضی نمیشن تمومش کن همدیگر و مسخره نکنیم

اما واقعیت اینه قلبم باهاشه

استوری عاشفانه گذاشتم

از اون روز یه بار اسممو صدا زده 

یه بارم اس ام اس فان راجع به بیماری ک ر و ن ا فرستاده

که من جواب ندادم 

و وقتی اس تو واتس اپ بهم میرسه سبز رنگه

فکر میکنه نمیخونم

الان گفتم برا فردا استوری سپندارمزگان بزارم

مسخرست؟؟؟

چیکار کنم با دلم

خیلی سخته میتونی پیام بدی ولی نباید بدی

پیر شدم تو این یه سال 

اگر میتونی باهاش باشی و ازدواج کنی برو جلو. غیر اون نکن. واقعا خودتو دست ننداز. به اون کار ندارم مرده. شما دختری. موقعیت هات از دست میره. الان نهایت یکسال ناراحتی و عذاب بعدش تموم میشه میره جز خاطره ها. یه زمانی اسمشم یادت نمیاد. اما هیچ وقت تو تلخی بی پایان دست و پا نزن

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم

وقتی خانواده ات مخالفن قطعا دلیل قانع کننده ای داشتن....کات کردن رابطه سخته...ولی اگه لازم باشه انجامش بده...نه خودتو نه اونو عذاب نده...

کات یعنی کات...نه اس ام اس نه تل نه اینستا...

ما دخترا واقعا احساسی تصمیم میگیریمو من شدیدا معتقدم پدرم خوشبختی منو حس میکنه و همیشه میگم و گفتم رو حرفش حرف نمیزنم با اینکه پدری به شدت جدی و گاها سردی دارم ولی بهش ایمان دارم..باباها خیلی خوبن...خوشبختی دخترشونو حس میکنن نمیدونم چجوری فقط میدونم باید بهشون اعتماد کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله  خوش باشد در کنار هم همیشه برای منم دعا کن

ممنونم...عزیزم منم سختی خیلی کشیدم تا به اینجا رسیدم و خیلییی عاشقش بودم..ولی همون موقع ک ازم پرسید اگه پدرت مخالفت کنه چیکار میکنی؟؟گفتم تو اونجوری ظاهر شو ک مخالفت نکنن..چون اگه بابام بگه نه من رو حرفش حرف نمیزنم چون مطمنم باهات خوشبخت نمیشم...

گفت واقعا ولم میکنی؟؟؟گفتم اره...چون ایمان دارم ک اگه بابام بگه نه من هیچوقت خوشبخت نمیشم...بعد ک اومدن خواستگاری اتفاقا بابام خیلیم خوشش اومده بود از خودش و خانواده اش...خودشم کلی خوشحال شده بود ک بابام راضیه

ممنونم...عزیزم منم سختی خیلی کشیدم تا به اینجا رسیدم و خیلییی عاشقش بودم..ولی همون موقع ک ازم پرسید ...

چه عالی

منم همین دیالوگ ها رو بهش گفته بودم  

به نظرتو عاشق یه مردی که قبلا عقد کرده شدم

کار بدیه ؟

کلی از خانوادم تحقیر شدم

بهم گفتن هرزه ، دخترای بی بندو بار هم با یکی که قبلا عقد کرده 

ازدواج نمیکنن

تو که هیشکی تو زندگیت نبوده چرا ؟ 

خب اینکه یبار جدا شده دلیل نمیشه بد باشه...ولی ریسکش بالاست...باید ببینی چرا جدا شده؟؟؟کی عاملش بوده؟؟؟خدای نکرده پسره مشکلی نداشته ک جدا شدن......

ببین الانا پسر و دخترا راحت باهم دوست میشن و تا هروقت بخوان باهمن...ولی تا وقتی اوکی نشدن عقد نمیکنن...دوست پسرت چرا اگه طرفو نمیخواسته عقد کرده؟؟؟؟

مطمنا با اون دخترم قبل تو دوست بوده...دلیل جداییشون مهمه...

میگه فامیل دورشون  بوده وسنتی بوده  نمیدونم والله

بهرحال مشکوکه....

البته بگما من تو رابطه عاشقانه خیلیییی انحصار طلبم...و تا ته توی قضیه هارو درنیارم ول نمیکنم...الانم همسرم همیشه میگه تو دوران دوستیمون پدرمنو دراوردی تو😂😂

بهرحال مشکوکه.... البته بگما من تو رابطه عاشقانه خیلیییی انحصار طلبم...و تا ته توی قضیه هارو درنیار ...

چه عالی 

اره 

مشکوک که  خیلی هست 

شما چندسال ازدواج کردی؟

قهرم زیاد میکردین ؟