2777
2789
عنوان

تجربه جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 69 پست
😂😂😂😂😂  اخه قرص مثلا درون بدن ریشه ای حل میکنه اما اخه کرم فقط فک کنم خوبش کنه ولی بازم جو ...

اتفاقا تاثیر خوبی داشت واسه من اره درسته قرص توبدن حل میشه و  میزنه جاهای دیگه رو دربو داغون میکنه

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون
چرا مگه این قرص چشه،؟شماکه دکترین میشه یکم توضیح بدین برام؟

خب من متاهلم و یه موقع اگه بزنه و ناخواسته باردار بشم خیلی خطرناکه واسه جنین. در حدی که وقتی به کسی که متاهله تجویز میشه، میگیم دو تا روش پیشگیری استفاده کن مثلا قرص بعلاوه کاندوم.

و اینکه واسه کبد خیلی مضره. و من کبد چرب دارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا تاثیر خوبی داشت واسه من اره درسته قرص توبدن حل میشه و  میزنه جاهای دیگه رو دربو داغون می ...

مرسی عزیزم فقط شما نوع پوستتون چیه؟

خیلی سختی کشیدم تا الان که حالم خوبه ،روزای سختم کسی کنارم نبود که الان توقع داشته باشن حرفاشونو بپذیرم و کنارم باشن! من یه دختر لجباز و سرکشم عاشق خودمم نمیزارم کسی تغیرم بده تامام🙅😏

کپسول آموکسی سیلین رو باز کن یکم از پودر داخلش رو با یکم اب که خیلی رقیق نشه مثلا دو قطره اب قاطی کن بزن رو جوشات.قرص آزیترومایسین هم خوبه اما تجویز پزشک باشه بهتره .خمیر دندون هم میتونی بزنی اما اگه زیاد بمونه جاش حالت سوختگی میشه

من چن روزه صبحا و شبا اب ملایم با اب لیمو میخورم جوشام رفته

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
کپسول آموکسی سیلین رو باز کن یکم از پودر داخلش رو با یکم اب که خیلی رقیق نشه مثلا دو قطره اب قاطی کن ...

😙

الان گفتی یادم اومد یمدت داکسی سایکلین خوردم خوب شد 🙂ولی فک کنم برا شیر دهی نشه بخورم 

اآموکسی بمام ببینم چی میشه😙