2777
2789
عنوان

تجربه جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا مگه این قرص چشه،؟شماکه دکترین میشه یکم توضیح بدین برام؟

عوارض وحشتناکی داره.تا۶ماه بعدازقطع مصرف نبایدبچه داربشی اگه شدبچه ناقص به دنیامیاد زنان باردار استفاده کنن سقط جنین.دیابت چاقی خون دماغ هپاتیت سردرد شدید یبوست تنگی نفس خشک شدن آب چشم وخیلی چیزهای دیگه

من اینا دکترنوشته بود برام ولی اره بدون نسخه هم میدن 

مرسی عزیزم

خیلی سختی کشیدم تا الان که حالم خوبه ،روزای سختم کسی کنارم نبود که الان توقع داشته باشن حرفاشونو بپذیرم و کنارم باشن! من یه دختر لجباز و سرکشم عاشق خودمم نمیزارم کسی تغیرم بده تامام🙅😏
نه بابا کرمه

اولی قرصه دیگه؟

خیلی سختی کشیدم تا الان که حالم خوبه ،روزای سختم کسی کنارم نبود که الان توقع داشته باشن حرفاشونو بپذیرم و کنارم باشن! من یه دختر لجباز و سرکشم عاشق خودمم نمیزارم کسی تغیرم بده تامام🙅😏
اوف میترسم بخورم قطع نخاع شم با این شانسم😂

😂😂😂😂😂😂😂 نخور

نه اونم کرمه   قفلی بستی به کرم ها    

😂😂😂😂😂 

اخه قرص مثلا درون بدن ریشه ای حل میکنه اما اخه کرم فقط فک کنم خوبش کنه ولی بازم جوش بزنیم