2777
2789

برای اجاره خونه میخواستم چند تا محله خوب بهم معرفی کنین من اصلا قمو نمیشناسم یجای خوب ولی اجاره هم معقول باشه دنبال ی شهر دیگ هستیم برای سکونت فعلا قم بهمون نزدیکتره 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

در ضمن مهاجرت برای الان نیست میره واسه چندسال دیگ

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

پردیسان 

زنبیل اباد 

سالاریه 

من این سه تا رو دوست دارم 

از همین الان الان شروع میکنم با انرژی زیاد برخلاف همیشه!۱۲/۵از وزن ۹۰ هدف اول ۸۵ بعد ۸۰ بعد ۷۵ بعد ۷۰ بعد ۶۵!من میتونم قطعا میتونم 💪💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا قیام قیامت دیگ کلاهمم اونور بیفته نمیرم😩😂😂عزیزم قمیای دوسداشتنی انشاالله خدا ب دلتون ارامش بده همهههههه مردم ایران و جهان

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
سالاریه از همه جاش بهتره ولی گرونه

اره اینو شنیدم بالاشهره 

پردیسان  زنبیل اباد  سالاریه  من این سه تا رو دوست دارم

زنبیل اباد یجا خوندم گفته بودن خوب نیست..ولی شهرک پردیسانو نگاه کردم قیمت رهنو اجاره خوب بود نسبت به تهران

پردیسان  زنبیل اباد  سالاریه  من این سه تا رو دوست دارم

پرتیسانه تا پردیسان از بس از همه جا دوره اصلا برا کسی ک میاد قم و غریبه خوب نیس 

باجک‌ خونه ک هم نزدیکه حرمه هم بازار 😅😅😅

البته منتظقه ارومیم هس 

باجک دو مخصوصا

من تا قیام قیامت دیگ کلاهمم اونور بیفته نمیرم😩😂😂عزیزم قمیای دوسداشتنی انشاالله خدا ب دلتون ارامش ...

ای جانم ...بیا بغلم ...من قمم ...شما تشریف بیارید من خودم کلاه رو دودستی تقدیم میکنم ...ولی الان نیا😅

زنبیل اباد یجا خوندم گفته بودن خوب نیست..ولی شهرک پردیسانو نگاه کردم قیمت رهنو اجاره خوب بود نسبت به ...

سالاریه و زنبیل اباد نجومیه مکان های بالاشهر قمه ک تقریبا نسبت ب پردیسان نزدیک حرمه!

اما پردیسان ۱۰ دقیقه یه ربع با حرم فاصله داره با ماشین!

بالاشهر هم نیست متوسطه من خودم ساکن اونجام خخخخخخخیلی راضیم اگر یه زمان هم به اصرار همسرم بخوام جا به جا بشم یا جمهوری میرم یا سالاریه !البته لازم ب ذکره من ساختمان طلاب زنبیل اباد زندگی میکنم ک انقدر راضیم 

از همین الان الان شروع میکنم با انرژی زیاد برخلاف همیشه!۱۲/۵از وزن ۹۰ هدف اول ۸۵ بعد ۸۰ بعد ۷۵ بعد ۷۰ بعد ۶۵!من میتونم قطعا میتونم 💪💪💪💪
زنبیل اباد یجا خوندم گفته بودن خوب نیست..ولی شهرک پردیسانو نگاه کردم قیمت رهنو اجاره خوب بود نسبت به ...

من ساختمان طلاب پردیسانم !اشتباه گفتم زنبیل اباد

ای جانم ...بیا بغلم ...من قمم ...شما تشریف بیارید من خودم کلاه رو دودستی تقدیم میکنم ...ولی الان نیا ...

عزیززززززدلم انشاالله همیشه دلت شاد باشه😍😁بووووووس بغلللللل اصا بازم بوووووس😚😚😚😂😂❤

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...