2777
2789
عنوان

کیا تو بورسن

246 بازدید | 23 پست

سهانم عرضه ی اولیه میخوام بخرم ولی هنوز هیچ کاری نکردم.سوالم اینه برای گرفتن کد بورس و رفتن به کارگزاری باید سفته یا چیزی شبیه اون داد؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه ۱۰ هزارتومن هزینه ی ثبت نامه

فرم اینترنتی پر میکنی

میری کارگزاری تکمیل میکنی مدارک رو و تمام

سفته نمیخواد

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
نه ۱۰ هزارتومن هزینه ی ثبت نامه فرم اینترنتی پر میکنی میری کارگزاری تکمیل میکنی مدارک رو و تمام س ...

بنظر شما عرضه ی اولیه بخرم اولش سودی واقعا میتونم بکنم؟شوهرم قبول نمیکنه اینکارا کنم.چقد سرماسه میخواد اولش؟

بنظر شما عرضه ی اولیه بخرم اولش سودی واقعا میتونم بکنم؟شوهرم قبول نمیکنه اینکارا کنم.چقد سرماسه میخو ...

من خیلی تجربه ندارم ولی عرصه اولیه صرر نداره

حالا سودش یا کمه یا زیاد

اولش با حدود ۱۵۰ شروع کن، هر ماه سهام قیمتش متغیره ولی همین حدوده

کم کم سودشو بذار روش و بیشتر کن

تاپیک های کاربر @فکراقتصادی رو بخون همه چیزو توصیح داده و مراحل ثبت نام و ...

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
نه سواد نمیخواد،عرضه اولیه نهایت ۲۰۰ ۳۰۰ میخواد زیاد نمیخواد

من شنیدم برا ما که خانه دار هستیم و نابلد اول کار عرضه اولیه بخریم بهتره و ریسکش خیلی کمتره و سودشم طبیعتا کمتره.درسته؟مثلا چقد در ماه سود میکنیم؟

من شنیدم برا ما که خانه دار هستیم و نابلد اول کار عرضه اولیه بخریم بهتره و ریسکش خیلی کمتره و سودشم ...

ببین عرضه اولیه خیلی کم تقسیم میشه چون متقاضی زیاده،مثلا فروی تو یه ماه پیش به همه ۵۰ تا سهم ۱۴۲۰ تومنی داد الان شده ۳۰۵۰ تومن یعنی ۱۱۵ درصد سود داده یعنی ۷۰ و خورده ای دادیم تقریبا ۸۰ تومن سود داده ولی همشون اینجور نیستن بعضیا میبینی بیشتر سهم میدن و سودشونم متغییره ولی با اینکه کمه ولی باز خوبیش اینه که کلا سوده

ببین عرضه اولیه خیلی کم تقسیم میشه چون متقاضی زیاده،مثلا فروی تو یه ماه پیش به همه ۵۰ تا سهم ۱۴۲۰ تو ...

اهان.من همش میترسم پولش حروم باشه مشکلم اینهه فقط

اهان.من همش میترسم پولش حروم باشه مشکلم اینهه فقط

اتفاقا عزیزم از بانک خیلی حلال تره چون شما پولتو میدی باهاش کار میکنن و شما هم توی سود شریکی و هم توی ضرر مثل شراکت میمونه

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
اتفاقا عزیزم از بانک خیلی حلال تره چون شما پولتو میدی باهاش کار میکنن و شما هم توی سود شریکی و هم تو ...

شما تو بورس فعالی؟من خییلی دلم میخواد برم اما بخاطر کرونا نه میتونم برم بانک حساب باز کنم نه دفتر پیشخوان.خییلی ناراحتم😩😩😩

عرضه ی اولیه همیشه یه مقدار سود رو میده چونکه درواقع اینا شرکتایی هستن که تازه وارد بورس شدن و قاعدتا اولش توی سودن اما من بهت پیشنهاد میکنم که علکی کار نکنی یه سری کانال تلگرامی هست که سیگنال میدن یعنی اینکه میگن چی بخری چی بفروشی کی بخری کی بفروشی در عوضش تو باید اشتراک بگیری ازشون ولی اگه اینکارو کنی دیگه سردرگم نیستی و اوضاع پولت خوبه فقط باید کانال خوبیو پیداکنی

یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂