من شنیدم برا ما که خانه دار هستیم و نابلد اول کار عرضه اولیه بخریم بهتره و ریسکش خیلی کمتره و سودشم ...
ببین عرضه اولیه خیلی کم تقسیم میشه چون متقاضی زیاده،مثلا فروی تو یه ماه پیش به همه ۵۰ تا سهم ۱۴۲۰ تومنی داد الان شده ۳۰۵۰ تومن یعنی ۱۱۵ درصد سود داده یعنی ۷۰ و خورده ای دادیم تقریبا ۸۰ تومن سود داده ولی همشون اینجور نیستن بعضیا میبینی بیشتر سهم میدن و سودشونم متغییره ولی با اینکه کمه ولی باز خوبیش اینه که کلا سوده
اتفاقا عزیزم از بانک خیلی حلال تره چون شما پولتو میدی باهاش کار میکنن و شما هم توی سود شریکی و هم توی ضرر مثل شراکت میمونه
یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂
عرضه ی اولیه همیشه یه مقدار سود رو میده چونکه درواقع اینا شرکتایی هستن که تازه وارد بورس شدن و قاعدتا اولش توی سودن اما من بهت پیشنهاد میکنم که علکی کار نکنی یه سری کانال تلگرامی هست که سیگنال میدن یعنی اینکه میگن چی بخری چی بفروشی کی بخری کی بفروشی در عوضش تو باید اشتراک بگیری ازشون ولی اگه اینکارو کنی دیگه سردرگم نیستی و اوضاع پولت خوبه فقط باید کانال خوبیو پیداکنی
یه توپ دارم قلقلیه ⚽/سرخ و سفید و آبیه /میزنم زمین هوا میره /نمیدونم تا کجا میره/ من این توپو نداشتم /مشقامو خوب نوشتم /بابام بهم عیدی داد /یه توپ قلقلی داد/مدیونی اکه تا تهش خونده باشی😐😂😂😂😂