2777
2789
عنوان

به تو چه؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظور بنده اینه که یه کار هایی تو جامعه به خودمون مربوط نمیشه  مثال کشتی و سوراخش

ولی این شعر همه کارهایی رو گفته که به خود شخص مربوطه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
والا میخوان گند کاری کنن هیچکس هم هیچی بهشون نگه , خانومه اومده تو اون تاپیک میگه پوشش من به کسی ربط ...

میشه مثال ها ی انقدر بی ادبانه نزنید واقعا براتون متاسفم واقعا فقط ذهنتون به بچه ۱۳ ساله رفت واسه مثال ،واقعا متاسفم براتون با افکارتون

یعنی یه روز منم مامان میشم  
ولی این شعر همه کارهایی رو گفته که به خود شخص مربوطه

الان یکی بیاد شراب بخوره بعد مست بشه بعد بیاد به ناموس یکی تعارض بکنه (در حال مستی) بازم به خودش مربوطه؟؟؟؟ 

کفر و بی دینی ات ای یار , به ما مربوط است

بشنو این پند گهربار , به ما مربوط است

تو که با لهو و لعب در پی مستی هستی

میکنی جمع گرفتار , به ما مربوط است

بی خیالت بشوم بارش طوفان بلا

میرسد از درو دیوار , به ما مربوط است

آنچه آمد به سر طایفه نوح نبی

میشود واقعه تکرار , به ما مربوط است

من اگر لایق الطاف خدایم , به تو چه؟

تو کنی جامعه بیمار , به ما مربوط است

تو اگر می بخوری در پس خانه , چه به من؟

گر بیایی بر انظار , به ما مربوط است

تو به این کوه گنه عامل شیطان گشتی

شده ای نوکر دربار به ما مربوط است

گر نبندیم، برِ پوزه او قلاده

میدرد همچو سگ هار , به ما مربوط است

گر تو سوراخ کنی کشتی این جامعه را

میشود غرق به ناچار به ما مربوط است

مست کن لیک نبینم که تو مستی کردی

اربده , کوچه وبازار؟ به ما مربوط است

تو که با چنگ و ربابت همه مردم را

میکنی مستعد نار , به ما مربوط است

به جهنم که خودت را بکشی در خانه

در خیابان بزنی دار به ما مربوط است

دین من داده اجازه که دخالت بکنم

تا نبینم زتو آزار , به ما مربوط است

امر معروف کنم , نهی زمنکر بپذیر

تا ابد , ترمز اشرار , به ما مربوط است

اتفاقا مثال خیلی زیبا ودرست زده ولی بری بعضی ها مقرون به صرفه نیست.

از دید شما اگه اینطوریه ،پس ببخشید بچه های خارجی همه دست به شلوارن از صبح تا شب ،تا دیدگاهت چی باشه عزیزم ،

یعنی یه روز منم مامان میشم  
کفر و بی دینی ات ای یار , به ما مربوط است بشنو این پند گهربار , به ما مربوط است تو که با لهو و لعب ...

افرین برشما واقعا ازخدا بهترین ها را براتون ارزو دارم وخداوندسراینده این شعر را با اولیا محشورنماید.

الان یکی بیاد شراب بخوره بعد مست بشه بعد بیاد به ناموس یکی تعارض بکنه (در حال مستی) بازم به خودش مرب ...

والا این موضوع احتمالش در برابر دزدی و اختلاس و رانت ، صفره

درضمن کجای شعر از قتل و تجاوز حرف زده که شما بحثو به اینا میکشونی؟

خیلی واضح داره درباره اونایی حرف میزنه که تو مسائل خصوصی ادم دخالت میکنن، مثلا اینکه فلانی میگه نماز نمیخونم به کسی مربوط نیست که بخوان بهش انگ بی خدایی و کفر بزنن

شعر حافظ نیست که بخوایم ازش معنی های عجیب استخراج کنیم کاملا روانه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
از دید شما اگه اینطوریه ،پس ببخشید بچه های خارجی همه دست به شلوارن از صبح تا شب ،تا دیدگاهت چی باشه ...

اون فرهنگ خارجی به ما ربط نداره ما بایدمواظب فرهنگ غنی خودباشیم که طلایی که در دست داریم با یه شکلات شیطانی عوض نکنیم.

والا این موضوع احتمالش در برابر دزدی و اختلاس و رانت ، صفره درضمن کجای شعر از قتل و تجاوز حرف زده ک ...

چه ربطی به اختلاس داشت؟ 

بنده همچین چیزی نگفتم بد برداشت شده..