2821
2789
عنوان

شیاف

187 بازدید | 12 پست

خانوما من طبق حساب خودم ۷ هفته و ۴ روز بود که باردارن ولی دیشب یه ترشح سفید با رگ های قهوه ای داشتم در حد یک قطره و بلافاصله رفتم سونو دکتر گفت که خیلی ریزه فقط ساک حاملگی دیده شد با اندازه ۵ میلی بدون زرده و جنین گفت سن هم ۵ هفته و ۲ روزه یعنی دقیق با حساب خودم ۲ هفته فرق داشت الان امروز کلا درد هفته ی قبل رو نداشتم فقط گرمی شدید در دست وپام دارم با کمی درد تخمدان راستم

الان فردا هم نوبت دکتر متخصص دارم بنظرتون شیاف میده چون هنوز جنین و زرده دیده نشده؟؟

شیاف ضرر نداره تو بارداری؟؟

راستی الان هم دقیق مث دیشب یه لک قهوه ای خیلی کم داشتم😞😞 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا راستش رو بخوای 

من چون تجربه بارداری پوچ داشتم این جدی رو زدم 

برای منم دقیقا همین بود.

گفتن ریزه . ۴.۵ میلی متر بود 

بعدم گفتن جنین داخلش تشکیل نشده و پوچه

امیدوارم برای شما اینطور نباشه 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
من خوندم تو نت زده باید اندازه ساک بزرگتر باشه تو هفته ۵ ولی مال منو ۵ میلی زده

چند سالته ؟ متولد ۷۵ ؟ 

به فامیل و آشنا گفتی بارداری؟

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
مامانم و خواهرم همسرم میدونن

با حداروشکر فک و فامیل نگفتی

حتما پیگیر دکتر رفتنت باش.  که اگر نشد زودتر بندازیش

نه نگفتم ولی خیلی نارحتن بعد ۳ سال باردار شدم

سلام.چیشد ولی بهتری .دکتر چی گفت