2777
2789
عنوان

کسی هست بچش...

154 بازدید | 15 پست

کسی هست بچش نه زیر سینه بخوابه نه رو پا نه تو بغل؟؟یا من تنهام چجوری میخوابن بچه هاتون

دختر من زیر سینه که عمرا بخوابه روپا هم به سختی میخوابه گاهی بذارم رو پام اینقدر جیغ میزنه که نگو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس چجوری میخوابه

اینقدر باید روپام با لالایی تکونش بدم تا بخوابه البته گاهی روپام هم اینقد گریه میکنه و مقاومت که مجبور میشیم بذاریم تو پتو تابش بدیم چشماش گرم بشه بعد بذارم رو پاهام تا بخوابه

اینقدر باید روپام با لالایی تکونش بدم تا بخوابه البته گاهی روپام هم اینقد گریه میکنه و مقاومت که مجب ...

تو رو خدا اینجوری عادتش نده بیچاره ات میکنه پارسال دختر عمه ام یک ماه مهمونمون بود دخترش هم به تاب عادت داشت پوستمونو کند دست هام فلج شد 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
تو رو خدا اینجوری عادتش نده بیچاره ات میکنه پارسال دختر عمه ام یک ماه مهمونمون بود دخترش هم به تاب ع ...

چیکار کنم خب😟هیچجوری نمیخوابه ولی تا مجبور نشم اینکارو نمیکنم 

چیکار کنم خب😟هیچجوری نمیخوابه ولی تا مجبور نشم اینکارو نمیکنم 

دکتر بردیش ؟ گفت طبیعیه ؟

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
اره بردمش فکر کنم ارثیه دختر اولم هم این مدلی بود البته شدید تر😑😑

بچه بد اخلاق خیلی بده آدم پیر میشه با یکیش من عمه ام دخترش دو ساله شده میگه دیگه بچه نمیارم میترسم مثل این باشه

اینقدر باید روپام با لالایی تکونش بدم تا بخوابه البته گاهی روپام هم اینقد گریه میکنه و مقاومت که مجب ...

عزیزم وقتی دیدی بی قراره سخت میخوابه بزارش بغلت تو گوشش حرفایخوب بزن لالای بخون دستاشو بگیر آروم ماساژ بده بدنشو ماساژ بده خوابش میگیره ، یا وقتی رو‌پاته دستاش تو‌دستت باشه آروم ماساژ بده پاهاشو ماساژ بده آروم میکیره میخوابه خودتم بی حوصله باشی بچه بدتر میشه عزیزدلم

💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره⁦❤️⁩⁦❤️⁩

چند وقتشه؟ کولیک یا دل درد نداره ؟

میتونید ازین گهواره های بند دار ، فک کنم بهشون کجاوه میگن براش درست کنین نصب کنین اونا خیلی بچه رو راحت میخابونه

😍سمیmohsenرا😍