melissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9525 عنوان کسی هست بچش... 154 بازدید | 15 پست کسی هست بچش نه زیر سینه بخوابه نه رو پا نه تو بغل؟؟یا من تنهام چجوری میخوابن بچه هاتوندختر من زیر سینه که عمرا بخوابه روپا هم به سختی میخوابه گاهی بذارم رو پام اینقدر جیغ میزنه که نگو 1398/12/04 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لایک_نکن عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 1111 پس چجوری میخوابه دقیقامیخاستم همینوبپرسم چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید
melissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9525 پس چجوری میخوابه اینقدر باید روپام با لالایی تکونش بدم تا بخوابه البته گاهی روپام هم اینقد گریه میکنه و مقاومت که مجبور میشیم بذاریم تو پتو تابش بدیم چشماش گرم بشه بعد بذارم رو پاهام تا بخوابه
فلافل1 عضویت: 1394/06/03 تعداد پست: 31092 اینقدر باید روپام با لالایی تکونش بدم تا بخوابه البته گاهی روپام هم اینقد گریه میکنه و مقاومت که مجب ... چند وقتشه حواست باشه!
sareban عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 اینقدر باید روپام با لالایی تکونش بدم تا بخوابه البته گاهی روپام هم اینقد گریه میکنه و مقاومت که مجب ... تو رو خدا اینجوری عادتش نده بیچاره ات میکنه پارسال دختر عمه ام یک ماه مهمونمون بود دخترش هم به تاب عادت داشت پوستمونو کند دست هام فلج شد دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
melissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9525 تو رو خدا اینجوری عادتش نده بیچاره ات میکنه پارسال دختر عمه ام یک ماه مهمونمون بود دخترش هم به تاب ع ... چیکار کنم خب😟هیچجوری نمیخوابه ولی تا مجبور نشم اینکارو نمیکنم
sareban عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 چیکار کنم خب😟هیچجوری نمیخوابه ولی تا مجبور نشم اینکارو نمیکنم دکتر بردیش ؟ گفت طبیعیه ؟ دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
melissssa مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 9525 دکتر بردیش ؟ گفت طبیعیه ؟ اره بردمش فکر کنم ارثیه دختر اولم هم این مدلی بود البته شدید تر😑😑
sareban عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 4149 اره بردمش فکر کنم ارثیه دختر اولم هم این مدلی بود البته شدید تر😑😑 بچه بد اخلاق خیلی بده آدم پیر میشه با یکیش من عمه ام دخترش دو ساله شده میگه دیگه بچه نمیارم میترسم مثل این باشه دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
فلافل1 عضویت: 1394/06/03 تعداد پست: 31092 چهار ماهشه بذارش رو پات صدای سشوار بذار دستاشو بگیر تکون بده میخوابه حواست باشه!
shadiksdn عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 638 اینقدر باید روپام با لالایی تکونش بدم تا بخوابه البته گاهی روپام هم اینقد گریه میکنه و مقاومت که مجب ... عزیزم وقتی دیدی بی قراره سخت میخوابه بزارش بغلت تو گوشش حرفایخوب بزن لالای بخون دستاشو بگیر آروم ماساژ بده بدنشو ماساژ بده خوابش میگیره ، یا وقتی روپاته دستاش تودستت باشه آروم ماساژ بده پاهاشو ماساژ بده آروم میکیره میخوابه خودتم بی حوصله باشی بچه بدتر میشه عزیزدلم 💖💖پسری دارم شاه نداره ،خوشکلیشو ماه نداره❤️❤️
پرپرناز عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 1827 اینقدر باید روپام با لالایی تکونش بدم تا بخوابه البته گاهی روپام هم اینقد گریه میکنه و مقاومت که مجب ... چند وقتشه؟ کولیک یا دل درد نداره ؟میتونید ازین گهواره های بند دار ، فک کنم بهشون کجاوه میگن براش درست کنین نصب کنین اونا خیلی بچه رو راحت میخابونه 😍سمیmohsenرا😍