2777
2789
عنوان

خبر جدید!

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 103 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کار درستی کردن خودمون هم بودیم از دولت میخواستیم مرز رو ببندن  مثل کازی که کردیم به چین و ...

متاسفانه دولت ما نبست و مدام پرولز به چین داشت تا این بلا رو سرمون دراورد

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
تموم همسایه های مهربون،مرزهاشونو بستن اونم دم عید😕😕😕😕

ملته برادره عرااااق هم مرز شلمچه رو بسته، فکر کنید عراق.... عراقی که ایران همیشه واسش مثل کمیته امداد بوده،😓😐 حقمونه..... 

ای خوشا عشقی که عقلش حاصل است ای خوشا عقلی که فرمانش دل است..... 
ای خدا ینی واقعنی ایرانم اومده؟

نه فقط زنگ زده گفته میاد احتمالم داره کنسلش کنه اومدنشو😂😂😂😂

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
خوب کار درستی کردن خودمون هم بودیم از دولت میخواستیم مرز رو ببندن  مثل کازی که کردیم به چین و ...

ارههههه ما که دولتمون خیلییی راها بست فقط شده بود مسافربری از همه جا به چین 

همه مرزشون به چین بسته بود اما ایران واسش جابه جا میکرد مسافراشو

و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش  
وقتی نجات جان  انسان مهم نباشه بله طرز تفکر شما میشه ایران الان چی داره؟هیچی همه چی تحریمه قر ...

چه ربطی به نجات جان انسان داره

منظورم اینه مگه درو دیوار دارن شهرا

تهرانو قرنطینه کنن هزاااارتا راه هست مردم بتونن برن. 

بعدم نمیشه که. میدونین هرروز چقدر از شهرستانها میان همین تهران برای دکتر و هزار تا کار دیگه؟ 

سیستم ایران با چین فرق داره

مردم وقتی خودشون متوجه نیستن و جون خودشون براشون ارزش نداره دیگران چه میتونن بکنن؟ وقتی تعطیل شدن راه افتادن رفتن شمال؟ 

چه ربطی به نجات جان انسان داره منظورم اینه مگه درو دیوار دارن شهرا تهرانو قرنطینه کنن هزاااارتا را ...

جوابتون یکم خنده داره

شهرهای چین هم در و دیوار ندارن

ببین چطور آمار مبتلا و کشته شده هامون از چین بالاتر میره

چون ما اینجا بیمارستان مخصوص نداریم 

چون آی سیو تو هر بیمارستان ما نهایتا ۷ تا تخت داره

چون یه خانم ۴۰ ساله به خاطر نبود آی سی یو مرد،در صورتی که نباید میمرد

تنها با این حرفتون موافقم که مردم ما خودشون رعایت نمی کنن و بی اندازه بی فرهنگیم

جوابتون یکم خنده داره شهرهای چین هم در و دیوار ندارن ببین چطور آمار مبتلا و کشته شده هامون از چین ...

حرف منم همینه دیگه کجاش خنده داره

میگم ماکلاااا با چین قابل قیاس نیستیم. در هیچ زمینه ای

و مردم فکر میکنن مثلا یه شهرو قرنطینه کنن اوکیه. 

حرف منم همینه دیگه کجاش خنده داره میگم ماکلاااا با چین قابل قیاس نیستیم. در هیچ زمینه ای و مردم فک ...

آخه باید بکنن

برای اینکه وضع از اینی که هست بدتر نشه

همینجوریشم تمام شهرا داره سرایت می کنه

آخه باید بکنن برای اینکه وضع از اینی که هست بدتر نشه همینجوریشم تمام شهرا داره سرایت می کنه

تمام شهرا سرایت کرده. 

از ایران به ترکیه و کانادا و لبنانم رفته دیگه شهرای خودمون که چیزی نیست. 

تنها کاری که مردم باید بکنن رعایت بهداشته. که قول میدم خیلیا اینکارم نمیکنن

متاسفانه دولت ما نبست و مدام پرولز به چین داشت تا این بلا رو سرمون دراورد

والا ما زیاد دنبال این بودیم از ایران بریم چین برا بار ولی هیچ پروازی ایران به چین نداشت باید میرفتیم دبی بعد از دبی میرفتیم جین 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ارههههه ما که دولتمون خیلییی راها بست فقط شده بود مسافربری از همه جا به چین  همه مرزشون به چین ...

والا ما که میخواستیم بریم برا کارامون اجازه ندادن هنوز بارمون تو کشتی خالی کردن بار تو محیط هم ندادن بعد میخواستیم بریم باید میرفتیم دبی از دبی چین 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر