2777
2789
عنوان

خبر جدید!

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 103 پست
اونجا خونه گرفتین یا تو خوابگاهین ؟ چه خوب خانواده اجازه دادنو حمایتتون کردن که برین😊

خونه اجاره کردم 

بله من از بچگی قصد رفتن به خارج داشتم ک خدارو شکر مانع نشدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان دعا کنین این ویروس از بین بره. ایران به ژنتیک زیاد اهمیت نمیده اگه اهمیت داده بودن چندتا از ...

ویروس زیاد خطرناک نیست اگ بهداشت خوب رعایت شه فقط زدن مرزو بستن این بیشتر ناراحتم کرد

ایران نیستین؟  چند هفتس که اومده ما تازه متوجه شدیم😑

من ایرانم والا

آخه ایشون پرسیدن ایرانم اومده تعجب کردم.یه هفته س از استرس دارم به خودم میپیچم

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من ایرانم والا آخه ایشون پرسیدن ایرانم اومده تعجب کردم.یه هفته س از استرس دارم به خودم میپیچم

فک کردم اطلاع ندارین ، ببخشید . 

من اولش استرس گرفتم ولی الآن دیگه نه،  دیگه برام مهم نیست . 

خونه اجاره کردم  بله من از بچگی قصد رفتن به خارج داشتم ک خدارو شکر مانع نشدن

ایشالاموفق باشین💜💙 چه خوب همراهیتون کردن .

انشاالله همه ی خانواده ها که بچه هاشون قصد مهاجرت دارن مانع نشن.

فک کردم اطلاع ندارین ، ببخشید .  من اولش استرس گرفتم ولی الآن دیگه نه،  دیگه برام مهم نیس ...

من بخاطر بچم میترسم عزیزم

اکه خودم بودم میگفتم بیخیال حالا یه چیزی میشه

پدر و مادرمم سن بالا و مریضن 

البته خونه ایم جایی نمیریم.ایشالله زود ریشه کن بشه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من بخاطر بچم میترسم عزیزم اکه خودم بودم میگفتم بیخیال حالا یه چیزی میشه پدر و مادرمم سن بالا و مری ...

انشاالله عزیزانتون مبتلا نشن 🤲 من مادرم نگرانه مادر بزرگمه ( مادر خودشون ) آخه مشکل ریوی دارن😑 .ایشالا کسی دیگه ایی میتلا نشه وکسی بیشتر از این دیگه آسیب نبینه.

انشاالله عزیزانتون مبتلا نشن 🤲 من مادرم نگرانه مادر بزرگمه ( مادر خودشون ) آخه مشکل ریوی دارن😑 .ای ...

آخی اگه خونه بمونن چیزی نمیشه البته اونایی که میان و میرن داخل خونه هم باید خیلی رعایت کنن.ایشالله همه مصون بمونیم و زودی ریشه کن شه🙏

آخی اگه خونه بمونن چیزی نمیشه البته اونایی که میان و میرن داخل خونه هم باید خیلی رعایت کنن.ایشالله ه ...

مامان بزگم نانواست برای همین ریه هاش آسیب دیده هرچی پزشک بهش میگه دیگه اینکارو انجام نده گوش نمیده میگه نمیتونم تو خونه بمونم😑

مامان بزگم نانواست برای همین ریه هاش آسیب دیده هرچی پزشک بهش میگه دیگه اینکارو انجام نده گوش نمیده م ...

آخی

فکر کنم جای نگرانی نباشه ویروس که کنار گرمای تنور دووم نمیاره کلا طبعش سرده موقعیم که اومد اونه دستاشو بشو رن مسواک بزنن و هر روزم قرص ویتامین سی جویدنی بخورن.ما هر روز میخوریم یکی دوتایی