2777
2789
من ۲۰۰ ریختن سهامم ۱ میلیون بود

شما خودتون پول ریختین روش شد یه تومن

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا چرا اون برگه هه نوشته یک‌میلیون اما تو سایت نوشته ۵۰۰؟

نمیدونم واقعا

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

دوستم اون برگه سهام اولیه رو فراموش کن برا اکثریت همین بود

مرحله قبل شماره شبا دادن یه برگه دوبار توزیع کردن من خودم ثبت‌نام میکردم برا بقیه تو اون نوشته ۵۰۰ اکثرا برا همه یا ۴۰۰ یا ۶۰۰ 

فقط کمیته امداد اینا یه تومنه

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد..

اگه سهام 500 و یک تومن باشه پس مبلغ ها هم باید دو جور باشه نه جور واجور . من 109600 گرفتم شوهرم 90 

برادرم 92600 

یکی از دوستام 95 تومن . 

نتیجه میگیریم که مثل همیشه اینجا همه چی درهمه😄😄😄

نه۱میلیونیه عزیزم....مادرمیناچندسال پیش ثبت نام کردن اون موقع من دخترمجرد بودم...بعدازشم پرسیدم گفتن ...

برو تو سایت حساب سهام عدالت من کد ملی اینا رو بزن میاره

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
مادر منم فکر می کرد یک میلیونه اما امروز توی سایت دیدیم ۵۰۰ بود چون برای خیلی سال قبله حضور ذهن نیس ...

در اصل زمان رئیس جمهور قبل یه تومن بود ولی رئیس جمهور جدید اومد نمیدونم چرا گفتن برگه سهام یه تومن   ولی ارزش سهام ۵۰۰ باید ۴۰۰تا۶۰۰بریزید تا بشه یه تومن سود یه تومن رو بگیرید اگه ریختید یه تومن اگه نه کمتر 

مال منم ۱میلیونیه ولی ۱۰۹ ریختن...انگار واسه هرکس یه مبلغه

شایدم بستگی به اون شرکتی داره که سهام هر کس تو اون شرکت ثبت شده