2777
2789

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دوست ندارم اختلاف سنیم با بچم زیاد شه ، یه چند سال دیگه ۳۰ سالم میشه

چند سال دیگه مثلا؟اصن فکر شو‌نکن بابا من زن داییم چهل سالشه  تازه دوتا پشت سرهم زاییده نهایتا ۳۰ بهش میخوره....من خودمم دوست دارم۳۰ اینا ازدواج کنم

یه بابا مثل پدر من که تا قد دخترش بلند میشه،یا شیطونی میکنه کمر همت میبنده هر جوری شده شوهرش بده🤐

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
چند سال دیگه مثلا؟اصن فکر شو‌نکن بابا من زن داییم چهل سالشه  تازه دوتا پشت سرهم زاییده نهایتا ۳ ...

۲۶ سالمه الان ، به نظرت اگر فاصله سنیم با بچم زیاد شه میتونم درکش کنم با توجه به سرعت پیشرفت ؟ اینش ترسناکه

۲۶ سالمه الان ، به نظرت اگر فاصله سنیم با بچم زیاد شه میتونم درکش کنم با توجه به سرعت پیشرفت ؟ اینش ...

اره بابا....همه چی به خودت بستگی داره،خودتو اپدیت نگه دار همیشه....البته من چیزی که خیلی فکر میکنم مهمه اینه که حتما آدم یه مهارتی داشته باشه و بعد ازدواج کنه،کسی که هنر داره و بهتر از اون میتونه کسب درآمد کنه خیلی قابل احترام تره تا یکی که هیچ کاری بلد نیست! 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

گودی کمر

1aliasghargh | 59 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز