nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 عنوان مسکن ملی 52 بازدید | 6 پست سلام.کسی هیت ک ثبت نام کرده باشه و پول و واریز کرده باشه؟ ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍 1398/12/04 | 22:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
prans_melika عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 4937 میشه توصیح بدی شرایطش اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 میشه توصیح بدی شرایطش خودمم نمیدونم.باید وام مسکن و خونه و زمین نداشته باشی ک بهت تعلق بگیره.ماهم تاییدمون مردم حالا نمیدونیم واریز کنیم پول و یا نه. ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
prans_melika عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 4937 خودمم نمیدونم.باید وام مسکن و خونه و زمین نداشته باشی ک بهت تعلق بگیره.ماهم تاییدمون مردم حالا نمیدو ... چقد پول باید بریزی اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
prans_melika عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 4937 مدارک شوهرت بسته یا خودت هم باید مدرک بدی اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
nazzyy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 3608 مدارک شوهرت بسته یا خودت هم باید مدرک بدی ثبت نامش تموم شد.هردو ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍