2777
2789
عنوان

ناامیدی

81 بازدید | 9 پست

دوستان عزیز ،یه مشکلی دارم اگه میشه راهنماییم کنید.

مشکل من اینه که برای هرکاری که پا پیش میزارم تا مرحله آخر پیش میره ولی جایی که باید نتیجه بگیرم با شکست مواجه میشم.

نمیدونم چرا سنگینی تو کارم افتاده وهیچوقت موفق نمیشم

باورکنید دارم دیوونه میشم وخیلی ناراحتم 

اگه میشه و دراین مورد تجربه ای دارید کمکم کنید

💞خدایا میشه آرزوهای خوب ما را برآورده کنی💞
خدا بخیل نیست که موفقیت شما رو نخواد حتما حکمتی هست 

پناه برخدا دیگه خسته شدم ازبس خواستم ونشد

بخدا چیزای بزرگی هم نمیخوام در حد موفقیتهای کوچیک ولی اون هم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پناه برخدا دیگه خسته شدم ازبس خواستم ونشد بخدا چیزای بزرگی هم نمیخوام در حد موفقیتهای کوچیک ولی اون ...

بعد هر سختی اسانی هست الان تو اوج سختی هستی مطمئن باش وقتی تموم شه روزای خوب میاد فقط امید داشته باش 

بعد هر سختی اسانی هست الان تو اوج سختی هستی مطمئن باش وقتی تموم شه روزای خوب میاد فقط امید داشته باش ...

ممنون عزیزم به امیدخدا

ببین عزیزم تلاشتو بکن راه رو از خدا بخواه نشونت بده دائم خدا رو شکر کن که مشکلاتت حل میشه پیشاپیش 

دعا یا ذکری مثل حدیث کسا زیارت عاشورا یا سوره های قرآن چله شو بردار در کنار کار نتیجه شو میبینی به خدا اعتماد کن و یقین داشته باش و امیدت فقطط خدا باسه

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
ببین عزیزم تلاشتو بکن راه رو از خدا بخواه نشونت بده دائم خدا رو شکر کن که مشکلاتت حل میشه پیشاپیش&nb ...

ممنونم از حرفهای قشنگت

خدا خیرت بده

ممنونم از حرفهای قشنگت خدا خیرت بده

خواهش گلم

منم چن روزه مشکلی پیش اومده بود برام حدیث کسا میخونم تو تاپیک هامم هس خیلی داره خوب پیش میره شبیه معجزه و کامل باور دارم که به خواستم میرسم

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
خواهش گلم منم چن روزه مشکلی پیش اومده بود برام حدیث کسا میخونم تو تاپیک هامم هس خیلی داره خوب پیش م ...

الهی که همه حاجت روا بشن

خیلی دلم شکسته وناراحتم

انگار خدا اصلا صدامو نمیشنوه

الهی که همه حاجت روا بشن خیلی دلم شکسته وناراحتم انگار خدا اصلا صدامو نمیشنوه

گلم باز که قبول نمیکنی

تا یقین نداشته باشی که خدا کمکت میکنه درس نمیشه عزیزم