2777
2789
عنوان

همسر کج خلق

251 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها به کمکتون احتیاج دارم من تو ی خانواده چهار نفره به دنیا اومدم، پدر و مادرم هر دو دانشگاهی هستن کارمندن و با برادرم 9سال اختلاف سنی داریم، از وقتی برادرم به دنیا اومد همه چی واسه من برعکس شد پدرم منو نمیدید فکر میکردم چون هنوز برادرم کوچیکه این طور هست اما وقتی بزرگتر شدم همه بهم گفتن پدرت پسر دوسته تو خانوادمون همه اینو میدونستن حتی وقتی با دوستای بابام مسافرت میرفتیم اونا هم بهم میگفتن و این همیشه من و خیلی آزار میداد و پدرم هم هیچ وقت عوض نشد، بزرگتر شدم 19سالم شد پدرم با ی آقاپسری دوست بود دو سال با هم سالن ورزشی میرفتن اون آقا اومد خاستگاریم منم ک حسابی از بابام فراری بودم ج دادم، البته هم پدرم و هم مادرم خیلی قبولش داشتن اما....، دوباره شروع شد ی نوع جدید از بدبختیام وقتی نامزد بودیم من به اون آقا گفتم بابام تو خونه و بیرون خیلی اخلاقاش فرق میکنه گفتم بابام تفاوت میزاره ولی اون عاشق پدرم شده بود و حرفای منو نمیفهمید 2سال عقد بودیم خیلی اذیت شدم تو دو سال خانواده هامون روشون بهم باز شد، آخه بابام تا داماد دار شد خیلی اخلاقش با همسرم فرق کرد مدام با هم کلکل میکردن، دو سال گذشت رفتیم خونه خودمون و ی ماه گذشت و بچه دار شدم دوران بارداری خیلی سختی داشتم چون همسرم واسش مهم نبود انگار فقط پدرمو میخواست وقتی هم دید اون کسی نبوده ک شناختش دیگه ورق برگشت همه ی عقده های بابامو رو من خالی میکرد، وقتی  پسرم به دنیا اومد نزاشت برم خونه مادرم و مجبورم کرد خونه مامانش باشم اونا هم مسافرت بودم و مادرم مجبور شد بیاد اونجا پرستاریم، پسرم 1ماهش  بود ک جلو جاریم و خانوادش با من دعوای خیلی بدی کرد آبروم رفت اون جا شروع شد خورد کردن من جلو خانوادش، پسرم الان 2،سالشه بماند ک تو این سال چیا گذشت چقد منو زد و چقدر بد دهنی کرد بهم چقدر خانوادمو اذیت کرد الانم با تز جدیدش اینه ک نباید هر روز ب مامانت ز بزنی، اگه اونا ز بزنن میگه چرا ج دادی اگه ز نزنن میگه چرا تو حالت بد بوده ز نزدن بهت احوالتو بپرسن میگه واسه خانوادت ارزش نداری به خدا موندم چی کار کنم، به شدت بد دهنه، دست بزن داره، و جلو همه ی جاریام منو زده و فوش داده دارم روانی میشم هر کاری بکنم اون ی چیزی میگه از طرفی هم میترسم طلاق بگیرم چون هنوزم با ی بچه پدرم خیلی تفاوت میزاره بین منو برادرم و من خیلی اذیت میشم دلم خیلی گرفته نه مجرد بودم طعم محبت پدری چشیدم نه الان ک ازدواج کردم طعم محبت چشیدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیزم درست بخون نوشته تو دوران نامزدی به شوهرم گفتم بابام اخلاقش تو خونه و بیرون متفاوته و فرق می ...

بعدش گفته ک شوهرم نادیده گزفت و جدی نگرفت تا بابام اخلاقش باهمسرم عوض شد و روشون تو رو هم باز شد

بعدش گفته ک شوهرم نادیده گزفت و جدی نگرفت تا بابام اخلاقش باهمسرم عوض شد و روشون تو رو هم باز شد

خب بالاخره گفته که

اون موقع اول زندگی بوده شوهرش نادیده گرفته ولی به هر حال تو ذهنش مونده و داره سواستفاده میکنه 

اگه خود این خانم نمیگفت اگه پدرشون ختی جلوی شوهرش تفاوت میذاشت میتونست به شوهرش بگه نه داری اشتباه میکنی که اون همچسن طرز فکری پیدا نکنه که ایشون بی ارزشه