2777
2789
عنوان

كي اقدام كنم؟؟؟؟؟؟

83 بازدید | 14 پست

من همه ازمايشامو دادم و ٢ماه يدوفوليك ميخورم امروز فردا بايد پري شم تابعدش برم براي اولين بار اقدام دوره هام زياد دقيق نيس بين ٣٠ تا ٣٨ روز هر ماه ميشم الان كي بايد اقدام كنم بعد پري ميشه راهنمايي كنيد 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

از یازدهم پریودی اقدام کنید یه شب درمیون تا ۵ شب

یعنی از روز اول خونریزی ۱۱ روز بشمار اقدام کن بعد روز ۱۳ بعد ۱۵ و....تا پنج شب

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يكي ميگه يه شب بعد تموم شدن پري 

هركي يه تاريخ ميده واقعا گيج شدم 

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
از یازدهم پریودی اقدام کنید یه شب درمیون تا ۵ شب یعنی از روز اول خونریزی ۱۱ روز بشمار اقدام کن ب ...

يعني ٤روز بعد تموم شدن پري؟ 

يكي ميگه يه شب بعد تموم شدن پري  هركي يه تاريخ ميده واقعا گيج شدم

اینی ک من گفتم دکترم بهم گفته بود عزیزم

اگرم میخای دقیق باشه کیت تخمک گذاری بخر استفاده کن

اینی ک من گفتم دکترم بهم گفته بود عزیزم اگرم میخای دقیق باشه کیت تخمک گذاری بخر استفاده کن

ممنونم عزيزم ايشالا ني ني تو سالم بغل بگيري

يعني ٤روز بعد تموم شدن پري؟ 

از روز اول خونریزی بشمارید به شب یازده که رسیدین اقدام کنید

من هفت روزه تموم میشدم بعله میشد چهار روز بعده خونریزی 

از روز اول خونریزی بشمارید به شب یازده که رسیدین اقدام کنید من هفت روزه تموم میشدم بعله میشد چها ...

😍😍😍بعد چند ماه اقدام باردار شدي ؟ يعني ميشه ماه اول باردار شم

😍😍😍بعد چند ماه اقدام باردار شدي ؟ يعني ميشه ماه اول باردار شم

آره گلم ایشالا که بشه،کار خداست دیگه مشخص نیست

من و شوهرم بدون هیچ مشولی با کلی آزمایش و چکاب ک ثابت میکرد بچه دار میشیم و همه چی خوبه ،با کمک یکم دارو تقویتی برای رحم و تخمک گذاری به مدت یکسال و یکماه منتظر بودیم

سه ماه آخر دیگه هیچی قرص و دارو نخوردم و دیگه باردار شدم

آره گلم ایشالا که بشه،کار خداست دیگه مشخص نیست من و شوهرم بدون هیچ مشولی با کلی آزمایش و چکاب ک ...

😍😍😍😍مرسي عزيزم بهترينا رو برات ارزو ميكنم  

بچه نیاریدفعلا گناه دارن تواین مملکت بی دروپیکر

شرايط هميشه همين بوده يا كلا بايد قيد بچه رو بزنم يا بيارم منم ٧ سال صبر كردم كه شرايط شايد بهتر شه ولي بدتر شد هم سنم بالا ميره هم واقعا اعصابم داره ضعيفتر ميشه هر سال