2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم...

166 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

برادرشوهرم از شوهرم کوچیکتره زودتر از شوهرم ازدواج کرده و از زمانی ک ازدواج کرده نشسته تو اون یکی خونه ی پدرشوهرم 

خونه بزرگ و تمیز و خیلی خوبه 

نه اجاره میدن ن ب فکر تخلیه و خرید خونه هستن و ۵ساله ازدواج کرده و وضع مالیش عالیه

اونوقت من شوهرم بیکار

درامدی نداریم و مستاجرم

انقدر جاریم پرو کسی جرات نمیکنه بهش بگه تخلیه کن

خیلی ناراحتم خیلی اذیتم 

بعد عید هم باید تخلیه کنیم این خونه رو پول هم نداریم

مدام بابام کمکمون میکنه ولی دیگه روم نمیشه خجالت میکشم.

چرا بعضیا انقدر بی فکر و خودخواهن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب پدر شوهرت بگو با پسرش حرف بزنه 

یا خودت با پدر شوهرت صحبت کن بگو اگه امکانش هست و اون یکی پسرتون میتونه خونه بخره یجا دیگه برن تا ما بیاییم و دست و بالمون بازشه🙁

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
پدرشوهرتون نباید بین پسراش فرق بزاره ید از اونا اجاره بگیره یا اجاره خونه شما رو هم اون بده

پدرشوهرم بازنشستس خرج خونش زیاده.بارها به طرق محتلف ب گوشش رسوندن اما عین خیالشون نیست

من میگم حالا ک داره تخلیه کنه.چندسال من برم‌تا بتونم زندگیمو جمع کنم

حرف دل منو زید.  دوتا برادر شوهرم خونه جدای پدر شوهرم زندگی میکنن. ما مستاجر.هم اونا خونه دادن ...

هوووف چی بگم خواهر 

بعد گیر میدن بچه بیار

ن ماشین ن خونه نه پول نه کار بچه بزنم تو سرم.

ب پدر شوهرت بگو با پسرش حرف بزنه  یا خودت با پدر شوهرت صحبت کن بگو اگه امکانش هست و اون یکی ...

خوشم نمیاد 

خودشون میبینن نداریم مگه ب گفتنه.تازه گفته خونه بخرمم میخوام بدم کرایه

جاریمم تو حرفاش طوری میگه انگار مال خودشونه 

هوووف چی بگم خواهر  بعد گیر میدن بچه بیار ن ماشین ن خونه نه پول نه کار بچه بزنم تو سرم.

شوهرت هیچی نمیگه؟ شو هر من روزی صد بار به پدر شوهرم میگه به اونا خونه دادی اما پشت من نیستی. اما برادرشوهرام پرررررررووووو از خونه خالی نمیکنن

خدایا شکرت🖤
شوهرت هیچی نمیگه؟ شو هر من روزی صد بار به پدر شوهرم میگه به اونا خونه دادی اما پشت من نیستی. اما برا ...

نه خیلی مراعات میکنه

ب منم میگه چیزی نگو 

اما وقتی میبینم‌اون پول داره و مدام واسه خونه وسیله های جدید میخره اونوقت من تازه عروسم ن خونه ن پول خیلی ناراحت مبشم