2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ژل لاغری جلبک دریایی والنسی “ژل لاغری جلبک دریایی والنسی حاوی هیدروکلوئیدهای استخراجی از جلبک دریایی و دیگر گیاهان دریایی و عصاره زنجبیل دارای فرمول جدید F.D.A اروپا می باشد. جلبک دریایی باعث باز گرداندن رطوبت لازم پوست ، تنظیم و تثبیت لایه چربی مناسب پوست شده و ترمیم کننده و از بین برنده چین و چروک گردیده و همچنین ایجاد درخشندگی و طراوت بیشتر و خرد کردن توده های چربی در زیر پوست می گردد.از ایجاد سلولیتها( سلولیت به معنی تجمع بد شکل چربی‌هایی در زیر پوست به خصوص در خانمها که در سوخت و ساز آنها اختلال به وجود آمده‌است) در بدن جلوگیری می کند.  ژل لاغری جلبک دریایی کلیک کنیدhttp://goo.gl/UWWDXR
مشاوره رایگان 09308665973 همه روزه از ساعت 9 صبح تا یازده شب به ما بپیوندید bazaakir@ در فروشگاه لوازم ارایشی و بهداشتی بزک  دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن و وزارت ارشاد اسلامی

موثرترین قرص لاغری برای لاغر شدن

5 – 8 کیلو در ماه لاغر شوید

فواید قرص سرکه سیب: لاغر کننده و ضد چاقی ، مفید جهت بیماریهای قلبی، چربی خون ، تنگ شدن عروق 

قلب ، تنظیم فشار خون، بیماریهای درد مفاصلو گوارشی، سرشار از املاح معدنی 

🔵کپسول ۶۰عددی 

🔵افزایش سوخت وساز بدن

🔵کمک به هضم غذا

🔵کاهش دهنده وزن

🔵رقیق کننده خون

🔵کاملا بدون عوارض

🔵عصاره سیب

🔵ارسال رایگان به سراسر کشور

🔵اینستاگرام frosh.daro.chaghi

🔵📞09108003055

🔵@royal_poder کانال